search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op
banner
Blauwdrukken

PDx®: AI-workflow – meerdere clouds

Stroomlijn AI-workflows met PDx® Multi-Cloud Solutions: Integreer naadloos diverse cloudomgevingen voor superieure AI-prestaties en beveiliging.

De PDx® Multi-Cloud Blueprint stroomlijnt AI-training en -inferentie over verschillende cloudplatforms en biedt veilige, snelle gegevenstoegang. Het maakt AI-training mogelijk op het gebied van klantinfrastructuur en cloudgebaseerde gevolgtrekking, waarmee wordt voldaan aan de veranderende behoeften van moderne ondernemingen.

Door de implementatie van de PDx® Multi-Cloud-strategie worden uitdagingen aangepakt zoals kostenbeheer, schaalonvoorspelbaarheid en grote gegevensoverdrachten. Directe verbindingen met openbare clouds en een sterke privé-infrastructuur in colocatie omgevingen zorgen voor veilige en conforme AI-operaties.

Profiteer van cloud-aangrenzende colocatie die de latentie vermindert en de doorvoer verbetert, waardoor uw gegevens worden beveiligd en geschaald voor AI-verwerking met gehoste GPU's. Deze oplossing is geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan flexibele en veilige AI-workflows in meerdere cloudomgevingen.

Tags