search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op

Diepgaande datacenterarchitectuur

Onze Pervasive Datacenter Architecture (PDx®) is een beproefde methodologie die is ontwikkeld door en voor praktijkmensen. Ze codificeert honderden productie-implementatiecombinaties om de implementatie te versnellen en de precisie van de bedrijfsinfrastructuur te verbeteren.

graphic-hero

Transformeer uw datastrategie met PDx®.

De digitale bedrijven van vandaag hebben een nieuwe strategie nodig, een strategie die gebruikers, dingen, netwerken, clouds en besturingselementen naar de gegevens in centra voor gegevensuitwisseling brengt, om uw data-explosies te benutten en uw digitale bedrijf op te schalen.

Implementeer een krachtige datastrategie


Handhaaf compliance en soevereiniteit en verbeter tegelijkertijd de prestaties van applicaties en de gebruikerservaring.


1

Versnel veilige data-uitwisseling


Maak gebruik van geoptimaliseerde en gedistribueerde data-staging tussen gebruikers, netwerken en clouds.


2

Ontgrendel nieuwe kansen


Creëer nieuwe kansen met realtime-informatie over gedistribueerde workflows, zowel lokaal als wereldwijd.


3

Het PDx®-raamwerk

Onze beproefde methodologie levert kostenbesparingen op door processen te vereenvoudigen, naleving van branchevoorschriften te waarborgen en de beveiliging en gebruikerservaring te verbeteren door middel van realtime-informatie.

main-imageoverlay
1. Plannen

Plan gedistribueerde workflows op zakelijke zakelijke verbindingspunten waarvoor u centra voor data-uitwisseling nodig hebt.

2. Identificeer

Identificeer de gebruikers, applicaties, gegevens en dingen die zullen deelnemen aan gedistribueerde workflows.

3. Kaart

Wijs werklasttypes toe met prestatiekenmerken die nodig zijn om deelnemers in gedistribueerde workflows te ondersteunen.

4. Implementeren

Implementeer footprints die zijn afgestemd op specifieke werkstroomprofielen en kenmerken specialistische werklasten. Verbind deelnemers in uitwisselingscentra voor data en creëer zo gedistribueerde werkstromen.

PDx® werkt voor u

U kunt ten volle profiteren van de kansen die worden geboden door digitale transformatie door data gravity aan te pakken en met PDx® een krachtige architectuur rondom uw datalandschap te ontwerpen.

Netwerk

Creëer een nieuwe netwerkarchitectuur die de latentie vermindert en de doorvoer verhoogt, ter ondersteuning van de groeiende capaciteit en hoog volume aan digitaal verkeer dat uw digitale business een krachtige impuls geeft.

Beveiliging

Lokaliseer beveiligings- en infrastructuurcontroles op wereldwijde punten van zakelijke aanwezigheid, waardoor uw beveiligingspostuur en infrastructuurbeheer worden verbeterd.

Data

Verhoog de prestaties en gegevensconformiteit om het exploderende volume, de variabiliteit en de snelheid van gegevenscreatie op te vangen.

Hybride IT

Verminder uw IT-kwetsbaarheid met host-IT en beveiligingscontroles bij de punten waar data binnenkomt en uitstroomt. Verbeter tevens uw wereldwijde infrastructuurbeheer.

Intelligentie

Schaal en pas uw IT-landschap aan naarmate het verandert. Met PDx® integreert u publieke en private databronnen, waardoor u de kracht van realtime-intelligentie benut.

PDx® ondersteunt uw branche

Versnel uw groei

Ontgrendel het ware potentieel van uw data met PlatformDIGITAL®

PlatformDIGITAL® ondersteunt uw wereldwijde footprint met datacenterdekking, capaciteit, connectiviteit en controle.

template-image