search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Pervasive Data Center Architecture (PDx ®)

Onze Pervasive Data Center Architecture (PDx ®) is meer dan alleen een bewezen methodologie; het is een blauwdruk voor het datagedreven tijdperk. PDx® optimaliseert de data uitwisseling, waardoor een gedistribueerde infrastructuur de barrières van Data Gravity kan wegnemen en Al-intensieve workflows kan accommoderen.

graphic-hero

Transformeer uw datastrategie voor de data-economie.

In het tijdperk van Data Gravity en AI-gedreven eisen hebben bedrijven behoefte aan een nieuwe architectuur, gekoppeld aan een methodologie die de data uitwisseling optimaliseert. PDx ® bereikt dit en maakt workflows op wereldwijde Points of Presence mogelijk.

Implementeer een datacentrische strategie


Data is de belangrijkste motor voor innovatie, groei en concurrentievoordeel in de data-economie. Het benutten ervan is van cruciaal belang.


1

Trotseer de zwaartekracht van data


Uw data explodeert en belast uw bestaande infrastructuur. Uw IT-infrastructuur is pas AI-ready als deze is geoptimaliseerd voor efficiënte data uitwisseling.


2

Kies voor een AI-ready IT-architectuur


Bedrijven moeten platformgroei mogelijk maken door zich te concentreren op vier strategische IT-prioriteiten: werk, cloud, data en AI. Deze prioriteiten worden ondersteund door de vier digitale fundamenten: netwerk, beveiliging, rekenkracht en data.


3

Het PDx®-framework

Onze beproefde methodologie levert kostenbesparingen op door processen te vereenvoudigen, naleving van branchevoorschriften te waarborgen en de beveiliging en gebruikerservaring te verbeteren door middel van realtime-informatie.

main-imageoverlay
1. Plannen

Plan gedistribueerde workflows op zakelijke verbindingspunten waarvoor u centra voor data-uitwisseling nodig hebt.

2. Identificeer

Identificeer de gebruikers, applicaties, data en dingen die zullen deelnemen aan gedistribueerde workflows.

3. Kaart

Wijs werklasttypes toe met prestatiekenmerken die nodig zijn om deelnemers in gedistribueerde workflows te ondersteunen.

4. Implementeren

Implementeer footprints die zijn afgestemd op specifieke werkstroomprofielen en kenmerken specialistische werklasten. Verbind deelnemers in uitwisselingscentra voor data en creëer zo gedistribueerde werkstromen.

PDx® werkt voor u

U kunt ten volle profiteren van de kansen die worden geboden door digitale transformatie door data gravity aan te pakken en met PDx® een krachtige architectuur rondom uw datalandschap te ontwerpen.

Netwerk

Creëer een nieuwe netwerkarchitectuur die de latentie vermindert en de doorvoer verhoogt, ter ondersteuning van de groeiende capaciteit en hoog volume aan digitaal verkeer dat uw digitale business een krachtige impuls geeft.

Beveiliging

Lokaliseer beveiligings- en infrastructuurcontroles op wereldwijde punten van zakelijke aanwezigheid, waardoor uw beveiligingspostuur en infrastructuurbeheer worden verbeterd.

Data

Verhoog de prestaties en gegevensconformiteit om het exploderende volume, de variabiliteit en de snelheid van gegevenscreatie op te vangen.

Hybride IT

Verminder uw IT-kwetsbaarheid met host-IT en beveiligingscontroles bij de punten waar data binnenkomt en uitstroomt. Verbeter tevens uw wereldwijde infrastructuurbeheer.

PDx® werkt voor uw branche

image

Bent u klaar voor data en AI?

Leer de 4 strategische IT-fundamenten kennen die digitale transformatie stimuleren en de uitdagingen overwinnen die de legacy-infrastructuur onder druk zetten. Dit eBook is uw gids voor een data-first IT-strategie die uw onderneming helpt klaar te zijn voor AI.

Versnel uw groei

Ontgrendel het ware potentieel van uw data met PlatformDIGITAL®

PlatformDIGITAL® ondersteunt uw wereldwijde footprint met datacenterdekking, capaciteit, connectiviteit en controle.

template-image