search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Samen
beter

Ontdek de voordelen van deelname aan ons wereldwijde partnerprogramma , waar samenwerking leidt tot innovatieve, hoogwaardige oplossingen voor onze gezamenlijke klanten.

graphic-hero

Laten we samen groeien.

1Een vertrouwde marktleider

Krijg toegang tot een uitgebreid netwerk van meer dan 310 datacenters in meer dan 50 metropolen, in meer dan 25 landen op zes continenten. Zo breidt u uw bereik en mogelijkheden uit.

2Uitgebreide datacenterservices

Kom tegemoet aan een breed scala aan klantbehoeften met ons uitgebreide portfolio van carrier-neutrale faciliteiten, toonaangevende connectiviteitsproducten, cloudservices en allesomvattende colocatie-aanbiedingen.

3Flexibele samenwerkingsmodellen

Werk met ons samen en creëer een aanpak op maat die aansluit bij uw zakelijke doelstellingen en wederzijdse groei stimuleert.

4Kansen voor omzetgroei

Verhoog uw omzet met ons uitgebreide portfolio en gecombineerde klantenbestand. Ontdek nieuwe kansen voor succes met ons uitgebreide aanbod aan oplossingen.

5Een focus op duurzaamheid

We zetten ons in voor strikte ESG-praktijken, met 910 MW hernieuwbare capaciteit, 34 Energy Star-gecertificeerde datacenters en een wereldwijde CO2-reductiedoelstelling van 68%.

6Toegewijde wereldwijde teams

We hebben teams beschikbaar voor verkoop, engineering en marketingondersteuning.

Bent u een bestaande Channelpartner? Registreer een lead

Eén wereldwijd team

Ons partnerprogramma is beschikbaar voor partners in Amerika, EMEA en APAC-regio's en biedt flexibele opties voor keten- en alliantiepartnerschappen.

310+

Het aantal faciliteiten in ons portfolio in meer dan 25 landen en 6 continenten.

185K

Cross-connects in onze datacenters, waardoor u de aandacht trekt van een enorm ecosysteem van klanten en dienstverleners.

Voordelen van het partnerschap:

checkboxBeveiliging van uw data met robuuste fysieke en digitale beveiligingsmaatregelen.
checkboxVolledige levenscyclusondersteuning voor klanten en partners.
checkboxVereenvoudigde online registratie bespaart tijd, geld en stress.
checkboxDeskundige ondersteuning van kennisrijke teams is 24/7 beschikbaar.

Onze wereldwijde partnerprogramma's

Met ons Channel Partner programma kunnen wederverkopers en verwijzende partnerorganisaties hun dienstenportfolio uitbreiden door gebruik te maken van ons platform. Zo wordt het mogelijk om toonaangevende zakelijke oplossingen te bouwen en te leveren.

Ons Noord-Amerikaanse ecosysteem omvat technologische serviceproviders, verkoopagenten, wederverkopers, netwerkproviders, VAR's, SI's en hoofdreferentieagenten.

Sluit u aan bij ons Real Estate Broker Partners Program en lever op maat gemaakte datacenteroplossingen ter ondersteuning van de bedrijfskritische applicaties van uw klanten. Als u met ons samenwerkt, krijgt u toegang tot onze expertise op het gebied van infrastructuur, connectiviteit en bedrijfsstrategie. Maak gebruik van onze uitgebreide wereldwijde presentie en middelen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die waarde voor uw klanten genereren.

Ons Alliance Partner Program biedt toegang tot gerichte oplossingen waarmee bedrijven hun prestaties, bereik en flexibiliteit kunnen maximaliseren. Samen met onze Alliance Partners bieden we een op verbinding gerichte datacommunity-benadering die de digitale ambities van onze klanten ondersteunt.

Digital Realty's PlatformDIGITAL® biedt veilige en branchespecifieke compliance , evenals een flexibel, krachtig multi-cloud interconnect-platform in handige metro- en edge-markten."

image
IDC MarktScape

Wereldwijde datacenter-, colocatie- en connectiviteits diensten, 2021 Vendor Assessment

cta
Interesse in samenwerking? Neem contact op met een partnerspecialist