search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Data is de agenda

We brengen bedrijven en data samen en bieden nieuwe manieren om klanten en partners met elkaar te verbinden. Met onze expertise kunt u uw data benutten voor waardevolle inzichten en de groei van uw bedrijf bevorderen.

graphic-hero

Ga sneller, verder en breid uit over de hele wereld.

Groeien

Stimuleer het groeipotentieel van uw bedrijf. Implementeer een IT-infrastructuur die uw behoeften op het gebied van wereldwijde dekking, capaciteit, connectiviteit en controle future-proof maakt.

Innoveren

Vergroot de flexibiliteit van uw connectiviteit met het juiste wereldwijde datacenterplatform. Krijg toegang tot nieuwe markten in onze uitgebreide wereldwijde footprint.

Concurreren

Stroomlijn het proces van het leveren van data en het verbinden ervan met de meest kritieke services en applicaties, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Visualizeer opnieuw
digitale transformatie

Digitale transformatie wordt gedreven door de vraag van de klant. In de digitale economie verwachten mensen directe toegang tot diensten en applicaties. Deze transformatie heeft invloed op elk aspect van ons leven en verandert de manier waarop enterprises hun activiteiten uitvoeren.

Digitale transformatie:

checkboxVerhoogt de datadistributie.
checkboxWordt geprioriteerd door dataregelgeving.
checkboxWordt gedreven door datalokalisatie.

Data-explosie vindt overal plaats - in elk land.

Data gravity zorgt voor uitdagingen die hybride IT complexer en intensiever maken naarmate uw data zich uitbreidt en verspreidt. Organisaties met goed beheerde toegang tot deze data kunnen deze gebruiken om meer kansen te creëren door middel van op data gebaseerde inzichten.

99%

Percentage bedrijven dat de uitdaging aangaat van een gedistribueerde data-infrastructuur die op veel bedrijfslocaties wordt ingezet.

 

*2022 Global Data Insights-enquête

Optimaliseer voor data uitwisseling met Pervasive Datacenter Architecture (PDx®)

Legacy IT-infrastructuur is niet ontworpen om het exploderende volume en de variabiliteit van datagroei te beheren. Onze PDx®-oplossing is een beproefde methodologie om data uitwisseling te optimaliseren, prestaties te verbeteren en naleving en controle van data te bieden.

Plan


Plan gedistribueerde workflows op punten van zakelijke aanwezigheid die zijn geoptimaliseerd om centra voor data uitwisseling te creëren.


1

Identificeren


Identificeer de gebruikers, applicaties en data die zullen deelnemen aan gedistribueerde workflows.


2

Map


Map workloads met performance kenmerken die nodig zijn om deelnemers in gedistribueerde workflows te ondersteunen.


3

Deploy


Om gedistribueerde workflows mogelijk te maken, implementeert u footprints die zijn afgestemd op workflow profielen en workloads. Deze footprints zouden deelnemers in centra voor data uitwisseling met elkaar moeten verbinden.


4
Pervasive Datacenter Architecture (PDx®) Krijg hybride IT onder controle