Terug naar het overzicht

Datacenteroplossingen in Azië-Pacific

Datacenters en colocatie in Azië-Pacific

Internet-toegangspoort naar groeiende Aziatische markten

Meer dan tweeduizend jaar geleden startte de Chinese Han-dynastie de zijderoute, een uitgebreid netwerk van handelsroutes die Azië verbonden met het Midden-Oosten en Europa. Tegenwoordig verbindt een digitale zijderoute Azië met de rest van de wereld.

Aziatische markten zijn een belangrijk aandachtspunt geworden voor veel internationale spelers, met Singapore als een belangrijk strategisch knooppunt van ongeëvenaarde connectiviteit.

Singapore is strategisch gepositioneerd in Zuidoost-Azië en biedt toegang tot 's werelds snelstgroeiende regio. Tegen 2020 heeft Zuidoost-Azië 81 miljoen mensen in de snelgroeiende steden aldaar en zal het de thuisbasis zijn van ongeveer de helft van 's werelds middenklasse. Tegen 2050 zal de economie naar verwachting $ 10 biljoen waard zijn, goed voor 45% van de verwachte wereldbevolking.

Datacenter Digital Loyang Way: oprit naar de digitale zijderoute

Als internettoegangspoort die schaalbare, intelligente en veilige IT-infrastructuur biedt, is Singapore van kritisch belang voor bedrijven die hun aandeel willen veroveren in de smartphonemarkt die naar verwachting tot 85% komt voor 2019.

Dat is zeker het geval in ons datacenter Digital Loyang Way, waar klanten toegang hebben tot een breed scala aan serviceproviders en zakelijke partners. Ons nieuwe datacenter in Singapore wordt evenals onze bestaande en in ontwikkeling zijnde faciliteiten in Hongkong, Osaka, Melbourne en Sydney, een belangrijke element van de groeiende Digital-zijderoute in Azië en versterkt ons streven de basis te leggen voor de nieuwe digitale wereld.

Op de hoogte blijven

Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?