• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $136.64

   +2.16 (+1.58%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie
Terug naar het overzicht

Datacenteroplossingen in Azië-Pacific

Datacenters en colocatie in Azië-Pacific

Internet-toegangspoort naar groeiende Aziatische markten

Meer dan tweeduizend jaar geleden startte de Chinese Han-dynastie de zijderoute, een uitgebreid netwerk van handelsroutes die Azië verbonden met het Midden-Oosten en Europa. Tegenwoordig verbindt een digitale zijderoute Azië met de rest van de wereld.

Aziatische markten zijn een belangrijk aandachtspunt geworden voor veel internationale spelers, met Singapore als een belangrijk strategisch knooppunt van ongeëvenaarde connectiviteit.

Singapore is strategisch gepositioneerd in Zuidoost-Azië en biedt toegang tot 's werelds snelstgroeiende regio. Tegen 2020 heeft Zuidoost-Azië 81 miljoen mensen in de snelgroeiende steden aldaar en zal het de thuisbasis zijn van ongeveer de helft van 's werelds middenklasse. Tegen 2050 zal de economie naar verwachting $ 10 biljoen waard zijn, goed voor 45% van de verwachte wereldbevolking.

Datacenter Digital Loyang Way: oprit naar de digitale zijderoute

Als internettoegangspoort die schaalbare, intelligente en veilige IT-infrastructuur biedt, is Singapore van kritisch belang voor bedrijven die hun aandeel willen veroveren in de smartphonemarkt die naar verwachting tot 85% komt voor 2019.

Dat is zeker het geval in ons datacenter Digital Loyang Way, waar klanten toegang hebben tot een breed scala aan serviceproviders en zakelijke partners. Ons nieuwe datacenter in Singapore wordt evenals onze bestaande en in ontwikkeling zijnde faciliteiten in Hongkong, Osaka, Melbourne en Sydney, een belangrijke element van de groeiende Digital-zijderoute in Azië en versterkt ons streven de basis te leggen voor de nieuwe digitale wereld.

Op de hoogte blijven

Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op