PD 5000x1800 wave 2

PlatformDIGITAL®

Schaal uw digitale bedrijf

Reageren op snelle veranderingen

Bedrijven moeten hun IT-strategie vaak razendsnel aanpassen om aan de snel veranderende behoeften te voldoen. Naarmate een bedrijf steeds meer data creëert en gebruikt, groeit ook het aantal tools, clouds, netwerken en bronnen die nodig zijn om die data te ondersteunen. Dit data gravity-effect kan leiden tot een wereldwijd workflowbeheer dat niet in alle implementaties consistent is. Daardoor wordt de complexiteit alleen maar groter.

Er is behoefte aan controle
Door deze uitdagingen aan te pakken, worden de complexiteit, kosten en risico's voor het infrastructuurontwerp beperkt. Door deze uitdagingen aan te pakken, worden de complexiteit, kosten en risico's voor het infrastructuurontwerp beperkt.

Het is noodzakelijk om data gravity-barrières te overwinnen
PlatformDIGITAL®® speciaal gebouwd om de steeds veranderende behoeften op het gebied van data, controle en netwerken van internationale ondernemingen mogelijk te maken.

Ontdek waarom wereldwijde topmerken opschalen met PlatformDIGITAL®

Netwerkhub
Netwerkprestaties optimaliseren door netwerkverkeersstromen op bedrijfslocaties wereldwijd te verbinden en zo data exchange-centra te creëren voor het opschalen van digitale activiteiten.

Controlehub
Verbeter het beveiligings- en infrastructuurbeheer door het implementeren en onderling verbinden van controle-instrumenten op wereldwijde points of presence. Op deze manier kunnen digitale activiteiten worden opgeschaald met veilige data exchange centers.

Datahub
Implementeren, verbinden en hosten van kritieke gegevensinfrastructuur in de buurt van gebruikers, netwerken, clouds en dingen om gericht te werken aan data gravity en compliance voor het (op)schalen van digitale activiteiten.

SX Fabric
Schakel virtuele interconnectie in die is afgestemd op de bedrijfsbehoefte op basis van type, snelheid, bestemming, tijdstip van de dag of deelnemer aan het ecosysteem, en virtuele interconnectie van hubs tussen steden en regio's.

PD logos bar

Bereik van ecosysteem PlatformDIGITAL®

Wereldwijde dekking

Verbonden ecosystemen

Altijd aan, altijd beschikbaar

6 continenten

24 landen

47 metropolen

290+ datacenters

700+ netwerk- en contentproviders

600+ cloud- en IT-providers

800+ ondernemingen

24/7 ondersteuning

365 dagen per jaar

Uptime van 99,999%

Fit for purpose infrastructuur
Pas de implementaties van uw infrastructuur aan voor elke omvang, schaal of configuratie. Zo voldoet u aan de bedrijfsbehoeften op PlatformDIGITAL®

Fit for purpose interconnectie
Connectiviteit van de juiste omvang via een structuur van fysieke en virtuele rechtstreekse verbindingen op PlatformDIGITAL®

Bedrijfskritische expertise
De expertise benutten van het operationeel maken van de meest complexe wereldwijde datacenterfaciliteiten bij PlatformDIGITAL®

Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?