• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $136.64

   +2.16 (+1.58%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie
PD 5000x1800 wave 2

PlatformDIGITAL®

Schaal uw digitale bedrijf

Reageren op snelle veranderingen

Bedrijven moeten hun IT-strategie vaak razendsnel aanpassen om aan de snel veranderende behoeften te voldoen. Naarmate een bedrijf steeds meer data creëert en gebruikt, groeit ook het aantal tools, clouds, netwerken en bronnen die nodig zijn om die data te ondersteunen. Dit data gravity-effect kan leiden tot een wereldwijd workflowbeheer dat niet in alle implementaties consistent is. Daardoor wordt de complexiteit alleen maar groter.

Er is behoefte aan controle
Door deze uitdagingen aan te pakken, worden de complexiteit, kosten en risico's voor het infrastructuurontwerp beperkt. Door deze uitdagingen aan te pakken, worden de complexiteit, kosten en risico's voor het infrastructuurontwerp beperkt.

Het is noodzakelijk om data gravity-barrières te overwinnen
PlatformDIGITAL®® speciaal gebouwd om de steeds veranderende behoeften op het gebied van data, controle en netwerken van internationale ondernemingen mogelijk te maken.

Ontdek waarom wereldwijde topmerken opschalen met PlatformDIGITAL®

Netwerkhub
Netwerkprestaties optimaliseren door netwerkverkeersstromen op bedrijfslocaties wereldwijd te verbinden en zo data exchange-centra te creëren voor het opschalen van digitale activiteiten.

Controlehub
Verbeter het beveiligings- en infrastructuurbeheer door het implementeren en onderling verbinden van controle-instrumenten op wereldwijde points of presence. Op deze manier kunnen digitale activiteiten worden opgeschaald met veilige data exchange centers.

Datahub
Implementeren, verbinden en hosten van kritieke gegevensinfrastructuur in de buurt van gebruikers, netwerken, clouds en dingen om gericht te werken aan data gravity en compliance voor het (op)schalen van digitale activiteiten.

SX Fabric
Schakel virtuele interconnectie in die is afgestemd op de bedrijfsbehoefte op basis van type, snelheid, bestemming, tijdstip van de dag of deelnemer aan het ecosysteem, en virtuele interconnectie van hubs tussen steden en regio's.

PD logos bar

Bereik van ecosysteem PlatformDIGITAL®

Wereldwijde dekking

Verbonden ecosystemen

Altijd aan, altijd beschikbaar

6 continenten

26 landen

50 metropolen

280+ datacenters

700+ netwerk- en contentproviders

600+ cloud- en IT-providers

800+ ondernemingen

24/7 ondersteuning

365 dagen per jaar

Uptime van 99,999%

Fit for purpose infrastructuur
Pas de implementaties van uw infrastructuur aan voor elke omvang, schaal of configuratie. Zo voldoet u aan de bedrijfsbehoeften op PlatformDIGITAL®

Fit for purpose interconnectie
Connectiviteit van de juiste omvang via een structuur van fysieke en virtuele rechtstreekse verbindingen op PlatformDIGITAL®

Bedrijfskritische expertise
De expertise benutten van het operationeel maken van de meest complexe wereldwijde datacenterfaciliteiten bij PlatformDIGITAL®

Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op