• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
PD 5000x1800 wave 2

PlatformDIGITAL®

Schaal uw digitale bedrijf

Nieuwe productfamilie, één wereldwijd platform

Verbind centra voor gegevensuitwisseling met ServiceFabric™

Nu gegevens van cruciaal belang worden voor de bedrijfsagenda, maakt de IT een grote verschuiving door in de richting van een datacentrische architectuur en hybride IT. ServiceFabric, een wereldwijde interconnectiviteitsoplossing en orkestratieplatform, biedt een on-demand suite van diensten die de digitale transformatie en datacentrische behoeften van het bedrijf ondersteunen. De ServiceFabric-productreeks zal ondernemingen en dienstverleners in staat stellen hun kritieke infrastructuur en datasets onderling te verbinden en veilig te hosten.

ServiceFabric zal PlatformDIGITAL, ons wereldwijde datacenter- en connectiviteitsplatform, ondersteunen door:

 • Vereenvoudiging van infrastructuurlevering door standaardisatie op één wereldwijd datacenterplatform
 • Onderscheidende zakelijke behendigheid door het verkorten van de tijd om verbinding te maken met wat belangrijk is
 • Inkomstengroei mogelijk maken door lokaal capaciteiten toe te voegen en wereldwijd toegang te krijgen tot nieuwe markten

Zie waarom topmerken schaalbaar zijn met PlatformDIGITAL

Netwerkhub
Netwerkprestaties optimaliseren door netwerkverkeersstromen op bedrijfslocaties wereldwijd te verbinden en zo data exchange-centra te creëren voor het opschalen van digitale activiteiten.

Controlehub
Verbeter het beveiligings- en infrastructuurbeheer door het implementeren en onderling verbinden van controle-instrumenten op wereldwijde points of presence. Op deze manier kunnen digitale activiteiten worden opgeschaald met veilige data exchange centers.

Datahub
Implementeren, verbinden en hosten van kritieke gegevensinfrastructuur in de buurt van gebruikers, netwerken, clouds en dingen om gericht te werken aan data gravity en compliance voor het (op)schalen van digitale activiteiten.

ServiceFabric™ Connect
Schakel virtuele interconnectie in die is afgestemd op de bedrijfsbehoefte op basis van type, snelheid, bestemming, tijdstip van de dag of deelnemer aan het ecosysteem, en virtuele interconnectie van hubs tussen steden en regio's.

Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op