search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Ons leiderschap

Maak kennis met het managementteam van Digital Realty
image

Andrew Power

CEO

Andrew (Andy) Power is de Chief Executive Officer en lid van de raad van bestuur van Digital Realty. Andy is sinds 2021 ook President van Digital Realty en sinds 2015 Chief Financial Officer, met verantwoordelijkheid voor wereldwijde portefeuilleactiviteiten, technologische ontwikkeling en innovatie, oplossingen voor dienstverleners en zakelijke klanten, vermogensbeheer en informatietechnologie, evenals de financiële functies van het bedrijf in heel zijn wereldwijde platform. Voordat hij bij Digital Realty kwam, bekleedde Andy posities met toenemende verantwoordelijkheid bij Bank of America Merrill Lynch, waar hij recentelijk Managing Director was van Real Estate, Gaming and Lodging Investment Banking en verantwoordelijk was voor relaties met meer dan 40 openbare en particuliere bedrijven, waaronder Digital Realty.

Voorafgaand aan Bank of America Merrill Lynch was Andy in dienst bij Citigroup, waar hij vergelijkbare functies bekleedde. Tijdens zijn carrière heeft hij de uitvoering van meer dan $ 30 miljard aan openbare en particuliere kapitaalverhogingen geleid, waaronder de grootste REIT IPO tot nu toe, en meer dan $ 19 miljard aan fusie- en overnametransacties. Andy maakte deel uit van het leidende acceptatieteam dat Digital Realty adviseerde bij de beursintroductie in 2004 en diende als hoofdmanager bij bijna elke volgende openbare kapitaalverhoging.

Andy is ook lid van de raad van bestuur van Americold Realty Trust (NYSE: COLD), waar hij lid is van de auditcommissie en de investeringscommissie. Hij behaalde een Bachelor of Science in Analytical Finance aan de Wake Forest University.

Matt Mercier

Chief Financial Officer

Matt Mercier is de Chief Financial Officer bij Digital Realty en is verantwoordelijk voor de wereldwijde corporate finance-organisatie van het bedrijf, waaronder treasury, kapitaalmarkten, investor relations, financiële planning en rapportage, boekhouding en belastingen.

Matt kwam in 2006 bij Digital Realty , laatstelijk als Senior Vice President Global Finance and Accounting. Bij Digital Realty bekleedde hij functies met toenemende verantwoordelijkheid, waaronder het leiden van bedrijfsplanning en kapitaalmarkten, het beheren van integratieprojecten, het toezicht houden op joint ventures en het dienen als hoofdaccountant.

Voordat hij bij Digital Realty kwam, bekleedde Matt functies in vermogensbeheer bij Equity Office Properties Trust en als auditor bij KPMG.

Matt heeft een bachelordiploma in Business Administration en een Master of Business Administration (MBA) van University of California, Berkeley.

cloudinary

Greg Wright

Chief Investment Officer

Greg Wright is de Chief Investment Officer bij Digital Realty en is verantwoordelijk voor het leiden van de investerings- en andere kapitaaltoewijzingsactiviteiten van het bedrijf.

Voordat hij bij Digital Realty kwam, was Greg Co-Head of Americas Real Estate en Managing Director van de Real Estate, Gaming & Lodging Group bij Bank of America Merrill Lynch. Tijdens zijn ambtstermijn bij Bank of America Merrill Lynch gaf hij strategisch en financieel advies aan klanten in een breed spectrum van onroerend goed, infrastructuur en aanverwante sectoren, waaronder Digital Realty. In zijn hoedanigheid van extern adviseur van Digital Realty was zijn strategische en financiële expertise een integraal onderdeel van de uitvoering van transacties die echt transformerend zijn geweest voor het bedrijf. Hij was hoofd M&A-adviseur bij de overname van Telx ter waarde van $1,9 miljard, de fusie met DuPont Fabros ter waarde van $7,8 miljard en de overname van Ascenty ter waarde van $1,8 miljard. Voor zijn tijd bij Bank of America Merrill Lynch was Greg Managing Director in de Real Estate & Lodging Group bij Citigroup, waar hij verantwoordelijk was voor het opzetten en uitvoeren van strategische advies- en kapitaalwervingsopdrachten, evenals algemene klantdekking. Tijdens zijn 25-jarige carrière als investeringsbankier voltooide hij met succes meer dan $ 200 miljard aan fusies en overnames, de verkoop van activa, joint ventures, openbare en particuliere schuld- en aandelenaanbiedingen en bankleningen voor klanten. Veel van deze transacties waren de grootste, meest opmerkelijke deals in de REIT-sector. Greg leidde bijvoorbeeld teams die optraden als de enige adviseur aan de verkoopzijde bij de grootste REIT-fusie in de geschiedenis en die diende als actieve bookrunner bij de twee grootste beursintroducties van REIT tot nu toe. Greg werkte ook bij Trammell Crow Company in Washington, DC, waar hij lid was van het financiële team dat verantwoordelijk was voor acquisities, disposities en joint ventures, evenals bouw en permanente schuldfinancieringen voor meerdere productsoorten.

Hij behaalde een Bachelor of Arts in Finance aan de University of Maryland en een Master of Business Administration aan de University of Michigan.

cloudinary

Cindy Fiedelman

Chief Human Resources Officer

Cindy Fiedelman is Chief Human Resources Officer bij Digital Realty, verantwoordelijk voor het leiden van de wereldwijde human capital-strategie van het bedrijf, waaronder talentmanagement, leiderschapsontwikkeling, compensatie- en secundaire arbeidsvoorwaardenprogramma's en inspanningen voor integratie van human resources met betrekking tot fusies en overnames.

Voordat ze deze rol op zich nam, was Cindy Vice President of People & Diversity bij American Airlines, waar ze leiding gaf aan de organisatiebrede integratie-inspanningen die voortkwamen uit de fusie van $ 11 miljard tussen American Airlines en US Airways. Daarnaast leidde ze wereldwijde activiteiten op het gebied van talentmanagement, personeelsbezetting, compensatie en human resources. Ze heeft ook senior human resources- en operationele functies bekleed bij bedrijven als Avaya, Sun Microsystems en Comcast. Cindy heeft een bewezen staat van dienst in het bouwen van teams gericht op het aantrekken van toptalent, het transformeren van organisaties, het leiden van human resources-activiteiten rond fusies en overnames, evenals de daaropvolgende integratie-inspanningen, en het creëren van betrokken personeelsbestand.

Ze behaalde een Bachelor of Art-graad in kunstgeschiedenis aan de University of Pennsylvania.

cloudinary

Chris Sharp

Chief Technology Officer

Chris Sharp heeft meer dan 20 jaar ervaring in de technologie-industrie, met een uitgebreide achtergrond in het ontwikkelen van technologiestrategieën in wereldwijde markten. Hij heeft een grondige kennis van de datacentersector en is goed gepositioneerd om technische innovatie bij Digital Realty uit te breiden. Meest recentelijk was hij verantwoordelijk voor cloudinnovatie bij Equinix, waar hij leiding gaf aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor cloudservices en nieuwe mogelijkheden ontwikkelde die hoogwaardige uitwisselings- en interconnectieoplossingen van de volgende generatie mogelijk maken, waardoor een brede commerciële acceptatie van cloud computing op wereldwijde basis mogelijk werd. . Voorheen bekleedde dhr. Sharp leidinggevende functies bij vooraanstaande netwerk- en colocatieproviders, waaronder Qwest Communications, MCI/Verizon Business en Reliance Globalcom.

cloudinary

Colin McLean

Chief Revenue Officer

Colin McLean is de Chief Revenue Office bij Digital Realty, verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop en marketing in het volledige datacenter. Hij richt zich op het vergroten en verdiepen van de focus van Digital Realty op klanten en partners, en de waarde die zij kunnen ontlenen door PlatformDIGITAL ® wereldwijd in te zetten ter ondersteuning van 's werelds grootste ontmoetingsplaats voor bedrijven, technologieën en gegevens.

Colin kwam in 2017 bij Digital Realty en was recentelijk Head of Sales in de regio Amerika. Zijn eerdere senior leiderschapsrollen bij Digital Realty waren onder meer Senior Vice President van Global Accounts en leider van de Global Sales Operations en Partnerships & Alliances-inspanningen.

Voordat hij bij Digital Realty kwam, bekleedde Colin steeds hogere leidinggevende functies bij Siemens en Unify (een bedrijf van Atos), waar hij hoogwaardige verkoop- en operationele teams opbouwde en leidde. Hij heeft meer dan 25 jaar verkoop-, technologie- en operationele ervaring.

Colin heeft een Bachelor of Arts-diploma van Wofford College en een masterdiploma van Pepperdine University.

cloudinary

Jeff Tapley

Chief Commercial Operations Officer

Jeff Tapley kwam in augustus 2013 bij Digital Realty en is momenteel Senior Vice President, Interim Leader of Operations en Co-EMEA Managing Director. In zijn MD-rol is Jeff verantwoordelijk voor de samenwerking met het wereldwijde senior managementteam om een ​​strategie en resultaten te leveren voor de EMEA-regio in alle facetten van het bedrijf.

Een belangrijk aandachtspunt van zijn verantwoordelijkheid binnen de wereldwijde portefeuille is het werken met het verkoopteam aan multiregionale transacties en het onderhandelen over wereldwijde overeenkomsten met grote klanten. Jeff is ook lid van het investeringscomité van Digital Realty en lid van het Executive Leadership Team.

Voordat hij bij Digital Realty kwam, werkte Jeff 18 jaar binnen de private equity-vastgoedgroep bij Fidelity Investments, gevolgd door twee jaar bij Long Wharf Real Estate Partners. Jeff was algemeen directeur van beide firma's en was een opdrachtgever bij het verwerven en structureren van joint ventures in alle vormen van commercieel onroerend goed voor de door het bedrijf gesponsorde waardetoevoegende investeringsvehikels.

Jeff heeft een Master of Business Administration (MBA) in Finance van Bentley University, een bachelor's degree in Business and Economics van Saint Anselm College, en is een Chartered Financial Analyst.

cloudinary

Jeanny Lee

Executive Vice President, General Counsel and Secretary

Jeannie Lee is Executive Vice President, General Counsel en Secretary of Digital Realty en is verantwoordelijk voor het leiden van de wereldwijde juridische, duurzaamheids-, risicobeheer-, governance- en compliancefuncties. In 2010 kwam ze bij het bedrijf.

Voordat ze bij het bedrijf kwam, was Jeannie bedrijfsadvocaat bij Latham & Watkins LLP, waar ze onder meer de vertegenwoordiging van openbare bedrijven en kapitaalmarkten, fusies en overnames en risicokapitaalfinancieringstransacties omvatte.

Jeannie behaalde een Bachelor of Arts-graad aan de University of California, Berkeley en een Juris Doctor-graad aan de University of Michigan Law School.

cloudinary

Serene Nah

Managing Director, hoofd van Azië-Pacific

Als Managing Director, hoofd van Asia Pacific, leidt Serene Nah het Asia Pacific-team van Digital Realty om het bereik van het wereldwijde datacenter van het bedrijf te blijven vergroten en de waarde te leveren van PlatformDIGITAL® , 's werelds grootste ontmoetingsplaats voor bedrijven, technologieën en data, naar de regio.

Serene brengt uitgebreide ervaring met pan-Aziatische infrastructuurvastgoed- en technologie-investeringen mee naar Digital Realty. Ze kwam bij Digital Reality werken vanuit Kerry Properties, waar ze uitvoerend directeur en Chief Financial Officer (CFO) was, verantwoordelijk voor financiën, bedrijfsontwikkeling, strategie en operaties. Voorafgaand aan deze functie was ze hoofd Portfolio Management in Azië bij Silverlake Partners, een mondiale technologie-private-equityfirma. Ze is momenteel lid van de raden van bestuur bij ESR en Digital Core REIT, en is vicevoorzitter van de Asia Pacific Data Center Association en helpt bij het stimuleren van een uniforme dialoog over datacenter in de regio.

Serene heeft haar vaardigheden op het gebied van financiën, fusies en overnames in verschillende functies bij General Electric gedurende tien jaar aangescherpt. Haar laatste rol bij GE was CFO van GE Capital Greater China.

Serene studeerde af aan de Nanyang Technological University Singapore met een bachelordiploma in Business en heeft een executive Master of Business Administration (MBA) van Kellogg-HKUST. Ze is gevestigd in Singapore.

cloudinary

Steve Smith
Managing Director, Americas

Steve Smith, Managing Director, leidt het team van Digital Realty bij het stimuleren van winstgevende groei en waarde van PlatformDIGITAL in de regio Amerika. Zijn overkoepelende focus is het afstemmen van de investerings- en operationele strategie van de fysieke activa van Digital Realty en toonaangevende verbeterde technologische mogelijkheden om de groei van klanten te versnellen.

Smith kwam bij Digital Realty na acht jaar bij CoreSite, meest recentelijk in de rol van Chief Revenue Officer, waar hij verantwoordelijk was voor de levenscyclus van de klant, inclusief sales en sales engineering, marketing en nieuwe productinnovatie. Met inbegrip van eerdere functies bij SAP en Avaya, brengt hij meer dan 25 jaar managementervaring met zich mee op het gebied van bedrijfssoftware, netwerk, managed services en datacenter .

Steve heeft een Bachelor of Arts (BA)-graad in Business Administration van de Universiteit van New Mexico.

cloudinary