search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Maak de complexiteiten van data management iets uit het verleden.

In volume, snelheid en waarde. Of Data Gravity een uitdaging of een kans is, hangt af van uw strategie en datacenterpartner.

graphic-hero

Grijp de ongerealiseerde kans van de data-economie

Terwijl ondernemingen digitale transformatie ondergaan en opkomende technologieën zoals artificiële intelligentie (AI), IoT en autonome voertuigen toepassen, wordt er steeds meer data gecreëerd. Het World Economic Forum schat dat $ 100 biljoen aan incrementeel bbp kan worden veiliggesteld door middel van digitale transformatie.*

main-imageoverlay

Nu de verschuiving van fysieke naar digitale naar data-economie plaatsvindt, zijn multinationals goed gepositioneerd om de waardekans van $ 100 biljoen aan te pakken.

Niet alleen groeien de gegevens, maar er vindt ook een verschuiving plaats in de manier waarop gegevens worden gecreëerd, verwerkt, opgeslagen en uitgewisseld. Dit heeft gevolgen voor de bedrijfsstrategie, klantervaring en infrastructuur. Om bij te blijven, hebben ondernemingen een datacentrische architectuur nodig om de kans te grijpen die zich voordoet. Dit is de ongerealiseerde kans van de data-economie.

* Wereld Economisch Forum. $ 100 biljoen tegen 2025: het digitale dividend voor de samenleving en het bedrijfsleven, januari 2016.

Wij begrijpen uw uitdagingen op het gebied van Data Gravity

De toename van het creëren van bedrijfsgegevens, verergerd door gegevenslokalisatie, regulering en soevereiniteit, vormt een uitdaging voor multinationale ondernemingen, cloudproviders en netwerkproviders.

De Data Gravity Index™ 2.0 kwantificeert en voorspelt de intensiteit van datazwaartekracht en de incrementele capaciteit die bedrijven nodig hebben om strategische beslissingen te nemen om een ​​performante, conforme en veerkrachtige dienstverlening mogelijk te maken.

1.2 miljoen

1,2 miljoen exabytes
gemaakt in de komende drie jaar

93%

93% van de data gecreëerd
buiten de openbare cloud in de komende drie
jaar

Data Gravity Index 2.0™
downloadDownload het rapport
featured

Data Gravity Index™ 2.0-Databook

Download het Data Gravity Index™ 2.0 Databook voor een meer diepgaand overzicht van de verspreiding van gegevens binnen regio's, landen en metro's. Ontgrendel inzichten in data exchange voor de toekomst van enterprise capacity planning en infrastructure placement.

checkboxRijke, krachtige inzichten afgeleid van 1 miljard operaties tegen 100 miljoen datapunten in meer dan 190 landen en meer dan 500 metropolen
checkboxDiepgaande gegevens over data gravity tussen openbare cloud versus niet-cloudbestemmingen
checkbox80+ metrovoorspellingen voor 2025
checkboxDetails over de toenemende enterprise storage en rekenkracht dat nodig is om Data Gravity tegen 2025 aan te pakken

"Gegevenscreatie vermenigvuldigt zich op alle zakelijke points of presence, en de manier waarop het waarde genereert, is door middel van veilige en efficiënte data exchange. "

2022 Global Data Insights Survey

Ontgrendel de gevangen waarde van uw business intelligence

Ontdek wat technologieleiders denken, plannen en doen om een ​​data-first zakelijke agenda uit te voeren.

Global Data Insights Survey

De Global Data Insights Survey presenteert diepgaande inzichten van duizenden bedrijfsleiders wereldwijd over de implicaties en uitdagingen van Data Gravity.

Global Data Insights Survey.
downloadDownload het rapport
featured

Data wordt de
kritische bedrijf agenda

1Gegevens zijn alomtegenwoordig

Het creëren van gegevens neemt toe op alle punten van bedrijf aanwezigheid : 1,5 GB/seconde in 2024.

2Data is de bedrijf agenda

Bedrijfsleiders identificeren de drie belangrijkste waardedrijfveren voor datagestuurde inzichten: klantervaring, datalocatiestrategie en nieuwe digitale producten of diensten.

3Gegevens vereisen aggregatie en controle

Gebruikers en gegevens groeien exponentieel, en de integratie van de gegevens om bedrijf inzichten te verschaffen, vereist een veilig ecosysteem van providers en bedrijf partners.

4Gegevens lokaliseren

62% van de bedrijven met een omzet van $1 miljard heeft meer dan 50 locaties en/of colocatie .

5Data-first strategieën winnen

Zakelijke leiders identificeerden hun belangrijkste overwegingen om tegen 2024 waarde uit data te halen, zoals het verbeteren van de data-infrastructuur, het bijscholen van datamogelijkheden en het investeren in AI/Machine Learning-technologie.

Pak uw uitdagingen op het gebied van datazwaartekracht aan met Pervasive Datacenter Architecture (PDx®)

Deze beproefde methodologie brengt de gebruikers, netwerken, systemen en besturingselementen naar de gegevens, verwijdert barrières van gegevenszwaartekracht en creëert centra voor gegevensuitwisseling om digitale zaken op te schalen.

supergraphic-image

Schaal uw digitaal
zaken doen met
PlatformDIGITAL®

Een wereldwijd platform met lokale expertise. PlatformDIGITAL® ondersteunt uw wereldwijde voetafdruk met multi-tenant datacenterdekking, capaciteit, connectiviteit en controle.

template-image