search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Innoveren, automatiseren en transformeren

Benut de kracht van datagestuurde inzichten om omzet en winstgroei te stimuleren en klantervaringen in de transport- en logistieksector te verbeteren.

graphic-hero

Shape the future van transport met data-driven inzichten.

Op data gebaseerde analyse en besluitvorming in de transportsector heeft een groot potentieel om tijd en kosten te besparen bij elke schakel in de supply chain.

Schaal vol vertrouwen


Door gebruik te maken van de kracht van data-driven inzichten kunnen transportbedrijven hun omzet en winstgroei stimuleren en klantervaringen verbeteren.


1

Verbind uw workflows met elkaar


Door de IT-infrastructuur te decentraliseren, kunnen transportbedrijven al hun data-ecosystemen naadloos met elkaar verbinden.


2

Verbeter de beveiliging


Robuuste data beveiliging voorkomt diefstal en fraude, zorgt voor naleving en houdt de merkreputatie in stand.


3

Uw data voor u laten werken in de transportsector

PlatformDIGITAL® is een oplossingssuite waarmee IT-infrastructuurimplementaties kunnen worden afgestemd op de behoeften van uw transportbedrijf.

checkboxTransformeer klantervaringen door de kracht van data te benutten, de prestaties te verbeteren en de kracht van AI, IoT en machine learning te benutten.
checkboxGebruik een wereldwijde IT-infrastructuur die behendig omgaat met data soevereiniteit en privacy, beleidshandhaving en beveiligingsproblemen.

70%

Het percentage transportbedrijven wereldwijd dat de noodzaak om de datavaardigheden van hun werknemers te verbeteren de komende twee jaar als cruciaal beschouwt.

Bron: Global Data Insights Survey, 2022

cta
Download de solution brief voor de transportsector