search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op

Betrouwbare connectiviteit

Haal het beste uit uw hoogwaardige toepassingen. Met IP-bandbreedte krijgt u consistentie, snelheid, doorvoer en betrouwbaarheid.

graphic-hero

Profiteer van betrouwbare, schaalbare connectiviteit.

main-imageoverlay
Samenhang

Snelheid, doorvoer en betrouwbaarheid voeren de boventoon in de digitale zakenwereld. Met zoveel op het spel, kunt u het zich niet veroorloven genoegen te nemen met minder dan het beste.

Schaalbaarheid

Het digitale zakelijke landschap verandert voortdurend. Als u uw connectiviteit snel kunt opschalen, bent u klaar voor succes.

Efficiëntie

Het stroomlijnen en vereenvoudigen van uw verbindingen creëert een ongelooflijk potentieel voor het verminderen van  kapitaaluitgaven (en hoofdpijn).

Connectiviteit

Hogesnelheidsconnectiviteit kan uw bedrijf helpen om snellere en meer responsieve diensten aan klanten te leveren. Het is een essentiële voorwaarde voor een moderne digitale bedrijfsvoering.

cta
Bekijk de IP-bandwidth datasheet

Stroomlijn netwerkconnectiviteit met IP-bandwidth

Versterk veerkracht

IP-bandwidth verhoogt de betrouwbaarheid van uw netwerkconnectiviteit door gebruik te maken van meerdere tier 1-netwerken via één enkel platform.

Vergroot de schaalbaarheid

Verbinding maken met meerdere providers via een enkele of dubbele poort verbetert de latency en maakt het makkelijker om uw connectiviteit naar behoefte te schalen.

Verbeter de efficiëntie

Het gebruik van IP-bandbreedte als one-stop-shop connectiviteitsoplossing betekent capaciteit toevoegen zonder te hoeven investeren in extra infrastructuur

Verhoog het tempo

IP-bandbreedte levert een betrouwbare en krachtige verbinding, zodat u een snelle digitale omgeving schept.

Upgrade uw internet

IP-bandbreedte combineert onze upstream-connectiviteit met gemengde bandbreedte met routering om een ​​snelle, veerkrachtige en speciale internetverbinding te bieden.

100+

van onze faciliteiten bieden IP-bandbreedte aan.

99,999%

15+ opeenvolgende jaren van vijf negens uptime.

1

De gemengde benadering van IP bandwidth zorgt voor een optimale optimale routering van het verkeer en vermindert netwerkcongestie.

2

Toegang tot lokale peeringomgevingen betekent verbeterde latency en prestaties .

3

Door de voordelen van colocatie en netwerk vast te leggen in slechts één contract, stroomlijnt u uw leveranciersbeheer en bespaart u tijd, geld en stress .

4

Verhoog de betrouwbaarheid van uw IP-services door gebruik te maken van meerdere onafhankelijke nationale backbones en een multi-homed productoptie.

5

Met ons toonaangevende Marketplace-portaal kunt u uw diensten eenvoudig in realtime volgen .

Ontdek
PlatformDIGITAL®

Meer weten over onze connectiviteitsoplossingen? Wij helpen u graag verder.