search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op

Betrouwbare connectiviteit

Haal het meeste uit uw hoogwaardige toepassingen. Met IP-bandbreedte krijgt u consistentie, snelheid, doorvoer en betrouwbaarheid.

graphic-hero

Profiteer van betrouwbare, schaalbare connectiviteit.

main-imageoverlay
Samenhang

Snelheid, doorvoer en betrouwbaarheid voeren de boventoon in de digitale zakenwereld. Met zoveel op het spel, kunt u het zich niet veroorloven genoegen te nemen met minder dan het beste.

Schaalbaarheid

Het digitale zakelijke landschap verandert voortdurend. Als u uw connectiviteit snel kunt opschalen, bent u klaar om te slagen.

Efficiëntie

Het stroomlijnen en vereenvoudigen van uw verbindingen heeft een ongelooflijk potentieel om kapitaaluitgaven (en hoofdpijn) te verminderen.

Connectiviteit

Hogesnelheidsconnectiviteit kan uw bedrijf helpen snellere en responsievere services aan hun klanten te leveren en is essentieel voor de digitale bedrijfsvoering van vandaag.

cta
Het gegevensblad over de IP-bandbreedte

Stroomlijn netwerkconnectiviteit met IP-bandbreedte

Versterk veerkracht

IP-bandbreedte verhoogt de betrouwbaarheid van uw netwerkconnectiviteit door gebruik te maken van meerdere tier 1-netwerken via één enkel platform.

Vergroot de schaalbaarheid

Verbinding maken met meerdere providers via een enkele of dubbele poort verbetert de latentie en maakt het gemakkelijker om uw connectiviteit naar behoefte te schalen.

Verbeter de efficiëntie

Het gebruik van IP-bandbreedte als one-stop-shop connectiviteitsoplossing betekent capaciteit toevoegen zonder te hoeven investeren in extra infrastructuur

Versnel de snelheid

IP-bandbreedte levert een betrouwbare en krachtige verbinding, zodat u een snelle, digitale omgeving het hoofd kunt bieden.

Upgrade je internet

IP-bandbreedte combineert onze upstream-connectiviteit met gemengde bandbreedte met routering om een ​​snelle, veerkrachtige, speciale internetverbinding te bieden.

100+

Aantal van onze faciliteiten die IP-bandbreedte aanbieden.

99,999%

15+ opeenvolgende jaren van vijf negens uptime.

1

De gemengde benadering van IP-bandbreedte zorgt voor een optimale routering van het verkeer en vermindert netwerkcongestie.

2

Toegang tot lokale peeringomgevingen betekent verbeterde latentie en prestaties .

3

Door de voordelen van colocatie en netwerk vast te leggen in slechts één contract stroomlijnt u uw leveranciersbeheer en bespaart u tijd, geld en stress .

4

Verhoog de betrouwbaarheid van uw IP-services door gebruik te maken van meerdere onafhankelijke nationale backbones en een multi-homed productoptie.

5

Met ons toonaangevende Marketplace-portaal kunt u uw services eenvoudig in realtime volgen .

Ontdekken
PlatformDIGITAL®

Wat is uw connectiviteitsoplossing? Maak uw digitale implementatie toekomstbestendig