• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  

Datacenterlocaties

Geef uw ambitie kracht, laat uw universum groeien

Digital Realty ondersteunt 's werelds toonaangevende ondernemingen en serviceproviders door het volledige spectrum van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen te leveren. Ons wereldwijde datacenterplatform biedt klanten een betrouwbare basis en beproefde oplossingsmethodologie voor het schalen van digitale zaken en het efficiënt beheren van uitdagingen op het gebied van data gravity.

6
continenten
25+
landen
300+
datacenters
50+
metropolen wereldwijd

Onze wereldwijde datacenters zijn met elkaar verbonden over de hele wereld, waardoor u een ongeëvenaarde dekking krijgt

Download de kaart

Veilig & compliant

Onze programma's voor beveiliging en naleving kunnen u de zekerheid geven dat de middelen die u in onze datacenters onderbrengt, beveiligd zijn. Dit vereist fysieke en digitale beveiliging.

Bekijk onze certificeringen  

Operationele uitmuntendheid

Ons proces en leiderschap op het gebied van datacenterbeheer gaan verder dan de normen en zorgen voor voortdurende optimalisatie, onderhoud en beschikbaarheid van uw meest waardevolle bezit.

Meer informatie  

Aanpasbaar

Onze datacenters zijn volledig aanpasbaar aan uw unieke vereisten en helpen uw IT-strategie toekomstbestendig te maken voor veranderende bedrijfsbehoeften.

Aangepaste opties bekijken  

Groen en duurzaam

Wij streven naar milieu-efficiëntie door duurzaam ontwerp om onze impact op het milieu te minimaliseren, het gebruik van energie te optimaliseren en betere prestaties te leveren aan onze klanten.

Bekijk onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid  

We breiden uit om u beter van dienst te kunnen zijn

Onze campus in Singapore krijgt een upgrade. Deze uitbreiding bestrijkt veel terrein en zal geweldig zijn.

Bekijk onze footprint in Singapore  

Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op