Bouw uw universum uit

Met onze wereldwijde aanwezigheid kunt u uw bereik geografisch uitbreiden, want deze levert u de nabijheid die nodig is voor latentie-gevoelige applicaties en biedt interconnectie op wereldschaal.

In Digital Realty Trust® hebben we uitgebreide datacenterdiensten en expertise, interconnectie, inzicht in vastgoed en financiële slagkracht samengebracht om de unieke kracht van keuze en waarde te bieden, wanneer en waar u deze nodig heeft.

6 continenten
24 landen
290+ Data Centers
47
Metropolen wereldwijd

Harness The Power Of A Global Provider

Noord-Amerika

Maak een keuze uit verschillende oplossingen voor colocatie, schaal en interconnectie die voldoen aan uw specifieke behoeften voor wat betreft de datacenters in Noord-Amerika binnen ons ongeëvenaarde wereldwijde aanbod, en u kunt rekenen op een uitstekende, consistente klantervaring op basis van onze operationele uitmuntendheid. Zorg voor veerkracht en stabiliteit door een vertrouwde partner te kiezen met 16 jaar ervaring en een toonaangevend staat van dienst van 10 opeenvolgende jaren 5 negens (99,999%) voor uptime.

Meer informatie
Metro Connect

Europa

Europa heeft zichzelf bevestigd met bloeiende tech-knooppunten in een aantal grote steden, aldus een nieuw rapport: Tech Hubs in Europe. Anders dan Silicon Valley komen Europese datacenters in technologie net pas op stoom.

Meer informatie
Singapore

Azië-Pacific

Aziatische datacentermarkten zijn een belangrijk aandachtspunt geworden voor veel wereldwijde spelers en Singapore is een belangrijk strategisch knooppunt met ongeëvenaarde connectiviteit. Singapore is strategisch gepositioneerd in Zuidoost-Azië en biedt toegang tot 's werelds snelstgroeiende regio.

Meer informatie
Sao_Paulo

Zuid-Amerika

Een toenemende vraag naar IT-oplossingen stimuleert de vraag naar datacenterdiensten in Brazilië, het land dat bijna 50% van de markt voor datacenterdiensten in Latijns-Amerika voor zijn rekening neemt.

Meer informatie
Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?