search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Datacenter locaties

Flexibele, veilige en schaalbare datacenteroplossingen om aan uw kritieke infrastructuurbehoeften te voldoen.

50+

Wereldwijde metro's

300+

Datacenters

10+

Beschikbare clouds

250+

Fortune 500
Bedrijven

filter
close
Beschikbare Cloud On-ramps
Alibaba
AWS
Azure
Google
Oracle
IBM

Annuleren
Voeg filter toe
APAC
EMEA
Amerika
Amerika

22 metro's

Onze datacenters in Noord- en Zuid-Amerika bieden een veilige, schaalbare en energie-efficiënte IT-infrastructuur die de hoge en voortdurend groeiende eisen van data- en AI-ready workloads kan ondersteunen


APAC

8 metro's

Onze datacenters in Azië-Pacific (APAC) bieden het hoogste niveau van beveiliging, flexibiliteit en schaalbaarheid voor uw behoeften op het gebied van hybride data en colocatie. Met onze wereldwijde interconnectiviteit kunt u als nooit tevoren verbinding maken met de wereld.


EMEA

24 metro's

We staan klaar om uw data te beveiligen en te schalen binnen onze full-spectrum datacenters verspreid over Europa en Afrika, en u te helpen nieuwe niveaus van prestaties en efficiëntie te bereiken. Onze hybride IT-oplossingen en onderlinge verbindingen brengen onbeperkte wereldwijde mogelijkheden voor uw onderneming met zich mee, terwijl ze u helpen om te voldoen aan de eisen van door AI aangestuurde ontwikkelingen.


Ontdek de meeting place van data

Elke onderneming heeft unieke doelen en vereisten. Wij hebben de capaciteit, flexibiliteit, expertise en ervaring om uw digitale transformatie te ondersteunen.

Begin vandaag nog met uw deployment Klaar om uw data te ontgrendelen?