• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $136.64

   +2.16 (+1.58%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie

Bouw uw universum uit

Met onze wereldwijde aanwezigheid kunt u uw bereik geografisch uitbreiden, want deze levert u de nabijheid die nodig is voor latentie-gevoelige applicaties en biedt interconnectie op wereldschaal.

In Digital Realty Trust® hebben we uitgebreide datacenterdiensten en expertise, interconnectie, inzicht in vastgoed en financiële slagkracht samengebracht om de unieke kracht van keuze en waarde te bieden, wanneer en waar u deze nodig heeft.

6 continenten
26 landen
290+ Data Centers
50
Metropolen wereldwijd

Harness The Power Of A Global Provider

Noord-Amerika

Maak een keuze uit verschillende oplossingen voor colocatie, schaal en interconnectie die voldoen aan uw specifieke behoeften voor wat betreft de datacenters in Noord-Amerika binnen ons ongeëvenaarde wereldwijde aanbod, en u kunt rekenen op een uitstekende, consistente klantervaring op basis van onze operationele uitmuntendheid. Zorg voor veerkracht en stabiliteit door een vertrouwde partner te kiezen met 16 jaar ervaring en een toonaangevend staat van dienst van 10 opeenvolgende jaren 5 negens (99,999%) voor uptime.

Meer informatie
Metro Connect

Europa

Europa heeft zichzelf bevestigd met bloeiende tech-knooppunten in een aantal grote steden, aldus een nieuw rapport: Tech Hubs in Europe. Anders dan Silicon Valley komen Europese datacenters in technologie net pas op stoom.

Meer informatie
Singapore

Azië-Pacific

Aziatische datacentermarkten zijn een belangrijk aandachtspunt geworden voor veel wereldwijde spelers en Singapore is een belangrijk strategisch knooppunt met ongeëvenaarde connectiviteit. Singapore is strategisch gepositioneerd in Zuidoost-Azië en biedt toegang tot 's werelds snelstgroeiende regio.

Meer informatie
Sao_Paulo

Zuid-Amerika

Een toenemende vraag naar IT-oplossingen stimuleert de vraag naar datacenterdiensten in Brazilië, het land dat bijna 50% van de markt voor datacenterdiensten in Latijns-Amerika voor zijn rekening neemt.

Meer informatie
Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op