search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Ontketen uw hybride IT-infrastructuur

Verbind naadloze workflows met ServiceFabric™ Connect, ontworpen voor hybride IT en datacentrische architectuur.

graphic-hero

main-imageoverlay
Optimale beveiliging

Nu digitale bedrijfsworkflows steeds interactiever worden, heeft uw bedrijf een interconnectieplatform nodig dat uw meest waardevolle bezit kan beschermen: uw data.

Efficiëntie

Terwijl uw bedrijf overstapt op hybride IT, is elke kans op efficiëntie en automatisering een kans om sneller op de markt te komen, kosten te besparen en meer te vereenvoudigen.

Beheer & zichtbaarheid

Navigeren door uw bedrijf door het steeds veranderende digitale landschap van vandaag en exploderende hoeveelheden data is gemakkelijker met een duidelijk beeld van wat er gebeurt (en wat er daarna komt).

Connectiviteit

Een enkel, gecentraliseerd platform voor het beheren van alle onderlinge verbindingen - verouderde infrastructuur en opkomende applicaties - betekent het bereiken van compromisloze connectiviteits- en prestatieniveaus.

cta
Download onze ServiceFabric™ Connect brochure

Naadloos alles verbinden

Naadloos verbinden

Met ServiceFabric™ Connect kunt u workflowdeelnemers, applicaties, meerdere clouds en ecosystemen naadloos met elkaar verbinden en beheren, allemaal vanuit één enkele interface.

Meer controle en zichtbaarheid

ServiceFabric™ Connect is ontworpen met geïntegreerde beveiliging, toezicht, zichtbaarheid bij iedere stap.

Compromisloze connectiviteit

ServiceFabric™ Connect maakt het gemakkelijk om bronnen aan te sluiten en los te koppelen als de omstandigheden veranderen, waardoor uw hybride IT-infrastructuur flexibel, verbonden en op een hoger niveau blijft presteren.

play

Verbind elke digitale hub van uw bedrijf met elkaar

ServiceFabric™ Connect is het antwoord op exploderende datavolumes, interactief verkeer en de manier waarop u uw bestaande infrastructuur kunt verbinden met uw nieuwe applicaties en netwerken.

99,999%

16 opeenvolgende jaren van vijf negens uptime.

130+

Het aantal van onze faciliteiten die ServiceFabric™ Connect aanbieden.

1

ServiceFabric™ Connect helpt het beheer van uw hybride IT-infrastructuur te stroomlijnen door één enkel, gecentraliseerd platform te bieden voor het verbinden en beheren van gedistribueerde systemen. Dat is één poort waarmee u altijd en overal verbinding kunt maken met iedereen.

2

Netwerksegmentatie en privéverbindingen die het openbare internet omzeilen, zorgen ervoor dat ServiceFabric™ Connect de beveiliging naar een hoger niveau tilt en integreert .

3

ServiceFabric™ Connect levert bandbreedte op aanvraag. Dat betekent een eenvoudige en snelle levering van any-to-any- connectiviteit op elk moment .

4

Flexibele facturering. Gemakkelijk op- of afschalen ​​op basis van uw bedrijf behoeften, zonder verplichtingen op lange termijn.

Ontdek
PlatformDIGITAL®

Meer weten over onze connectiviteitsoplossingen? Wij helpen u graag verder.