search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op

Flexibel met een hybride IT-infrastructuur

Verbind naadloze workflows met ServiceFabric™ Connect, ontworpen voor hybride IT en datacentrische architectuur.

graphic-hero

main-imageoverlay
Optimale beveiliging

Nu digitale bedrijfsworkflows steeds interactiever worden, heeft uw bedrijf een interconnectieplatform nodig dat uw meest waardevolle bezit kan beschermen: uw data.

Efficiëntie

Terwijl uw bedrijf overstapt op hybride IT, is elke kans op efficiëntie en automatisering een kans om sneller op de markt te komen, kosten te besparen en meer vereenvoudiging te bewerkstelligen.

Beheer & zichtbaarheid

Navigeren door uw bedrijf door het steeds veranderende digitale landschap van vandaag en exploderende hoeveelheden data is gemakkelijker met een duidelijk beeld van wat er gebeurt (en wat er daarna komt).

Connectiviteit

Een enkel, gecentraliseerd platform voor het beheer van alle onderlinge verbindingen - verouderde infrastructuur en opkomende applicaties - betekent het bereiken van compromisloze connectiviteits- en prestatieniveaus.

cta
Download onze ServiceFabric™ Connect brochure

Maak verbinding met elk datacenter of open ecosysteem van partners

Maak naadloos verbinding

ServiceFabric™ Connect is ontworpen met geïntegreerde beveiliging bij elke stap.

100% inzicht en controle

Met ServiceFabric™ Connect kunt u workflowdeelnemers, applicaties, meerdere clouds en ecosystemen naadloos met elkaar verbinden en beheren, allemaal vanuit één enkele interface.

Betrouwbare connectiviteit

ServiceFabric™ Connect maakt het gemakkelijk om resources aan te sluiten en los te koppelen als de omstandigheden veranderen, waardoor uw hybride IT-infrastructuur flexibel en verbonden blijft en op een hoger niveau blijft presteren.

Verbind elk digitaal knooppunt van uw bedrijf met elkaar

ServiceFabric™ Connect is het antwoord op exploderende datavolumes, interactief verkeer en hoe u uw legacy-infrastructuur kunt verbinden met uw nieuwe applicaties en netwerken.

99,999%

15+ opeenvolgende jaren van vijf negens uptime.

130+

Aantal van onze faciliteiten die ServiceFabric™ Connect aanbieden.

1

ServiceFabric™ Connect helpt het beheer van uw hybride IT-infrastructuur te stroomlijnen door een enkel, gecentraliseerd platform te bieden voor het verbinden en beheren van gedistribueerde systemen. Dat is één poort om verbinding te maken met iedereen, overal en altijd.

2

Netwerksegmentatie en privéverbindingen die het openbare internet omzeilen, betekent dat ServiceFabric™ Connect de beveiliging naar een hoger niveau tilt en integreert .

3

ServiceFabric™ Connect levert bandbreedte op aanvraag. Dat betekent op elk moment een eenvoudige en snelle provisioning van any-to-any-connectiviteit .

4

Flexibele facturering. Schaal eenvoudig de bandbreedte op en af ​​op basis van uw zakelijke behoeften zonder langdurige verplichtingen.

Ontdek
PlatformDIGITAL®

Meer weten over onze connectiviteitsoplossingen? Wij helpen u graag verder.