search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Optimaliseer uw
toegang

Cross Connects levert toegewijde, betrouwbare en veilige verbindingen met carriers, clouds en partners, en helpt uw ​​bedrijfsapplicaties toekomstbestendig te maken.

graphic-hero

Ervaar ongeëvenaarde connectiviteit.

main-imageoverlay
Stabiliteit en veiligheid

Het bereiken van het beveiligingsniveau dat nodig is in de sterk verbonden wereld van vandaag vereist speciale, stabielere verbindingen en meer controle over wie er toegang toe heeft.

Connectiviteit

Betrouwbare en snelle connectiviteit vereist een scala aan opties en services, en de flexibiliteit om daartussen te wisselen als de omstandigheden veranderen.

Toegang

Toegang hebben tot de cloud en dataverkeer uitwisselen, waar u ook bent, betekent verbeterde connectiviteit, meer flexibiliteit en meer controle over uw netwerkinfrastructuur.

Snelheid

Snelle verbindingen zijn een belangrijke factor voor bedrijven die concurrerend willen blijven in de snelle digitale economie van vandaag.

Maak verbinding

Optimale beveiliging

Meet-Me-Rooms bieden snelle, speciale verbindingen met internet, partners en de cloud. Dat betekent verhoogde bescherming tegen bedreigingen en verbeterde prestaties.

Optimaliseer verbindingen

Verbeter de prestaties en zorg voor bedrijfscontinuïteit met onze ruime keuze aan betrouwbare en diverse connectiviteitsopties.

Vergroot de toegang

Cross Connect versterkt uw toegang tot de cloud en wisselt verkeer uit met de netwerkserviceproviders, ongeacht uw locatie.

Supersnelle snelheid

Cross Connect biedt snelle connectiviteit met minimale latency tussen de IT-infrastructuur van klanten en de netwerken en cloudserviceproviders binnen onze datacenters.

 

Veilige verbindingen met een dynamisch ecosysteem

Cross Connect is een fysieke verbinding tussen twee door de klant gedefinieerde eindpunten in een van onze faciliteiten. Snelle portal-gebaseerde bestellingen zijn beschikbaar via speciale connectiviteit met de Meet-Me-Room.

250+

Digital Realty faciliteiten die Cross Connects aanbieden.

99,999%

15+ opeenvolgende jaren van vijf negens uptime.

1

Beveiligde privéverbindingen beperken uw afhankelijkheid van internet.

2

Rechtstreeks verbinding maken met de cloud optimaliseert de prestaties en verlaagt de TCO voor hybride IT.

3

Interconnectie met meerdere providers binnen de Meet-Me-Room stroomlijnt de WAN-prestaties .

4

Onze toonaangevende Marketplace Portal automatiseert bestellingen en voorraadbeheer met verbeterde zichtbaarheid van uw connectiviteitsopties met partners.

5

Geoptimaliseerde SLA's leveren en beheren veilige verbindingen.

6

Door uw mogelijkheden buiten uw thuismarkt uit te breiden, breidt u uw klantenbestand uit, vergroot u het omzetpotentieel en stimuleert u op de lange termijn de groei van uw bedrijf.

Ontdek
PlatformDIGITAL®

Meer weten over onze connectiviteitsoplossingen? Wij helpen u graag verder.