search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op

Turnkey-solutions
voor al uw IT-projecten

Onze Datacenter suites staan klaar voor onmiddellijke inzet wanneer u dat ook bent.

graphic-hero

Krijg flexibiliteit en controle over uw eigen datacenter.

main-imageoverlay
Naadloze schaalbaarheid

Het vermogen om u snel en gemakkelijk aan te passen aan een veranderend zakelijk landschap kan u een doorslaggevend concurrentievoordeel geven.

Kostenbesparend en duurzaam

In de huidige competitieve zakenwereld telt elke cent. Oplossingen die de energie-efficiëntie optimaliseren zonder aan prestaties in te boeten, zorgen voor kostenbesparingen.

Betrouwbare connectiviteit

Uw bedrijf genereert geen waarde als het niet draait. Downtime kan een aanzienlijke impact hebben op uw bedrijfsresultaten.

Optimale beveiliging

Alles draait om data. Het beschermen ervan zou een topprioriteit moeten zijn.

Waarom kiezen voor Datacenter suites?

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Onze datacenter suites zijn move-in ready met behulp van ons modulaire Turn-Key Flex®-ontwerp. Krijg naadloze schaalbaarheid zodat uw bedrijf snel kan implementeren en zich kan aanpassen aan veranderende behoeften.

Veilig en betrouwbaar

Uw organisatie draaiende en veilig houden is onze topprioriteit. Onze operaties zijn redundant en op alles voorbereid.

Kosteneffectieve performance

Onze datacenter suites bieden schaalvoordelen, voorspelbare prijzen en flexibele voorwaarden om kostenbesparingen voor bedrijven te optimaliseren.

The data meeting place

Geef uw bedrijf een boost met naadloze connectiviteit met ons uitgebreide ecosysteem van partners, klanten en serviceproviders.

3.300+

jaren van operationele excellentie.

100%

Hernieuwbare dekking bereikt voor onze Amerikaanse colocatie- en Europese portefeuilles.

15+

Aantal opeenvolgende jaren dat we een uptime van vijf negens hebben bereikt in ons wereldwijde portfolio.

1

We bieden move-in ready suites met een gedistribueerd redundant ontwerp dat gemakkelijk kan worden onderverdeeld. Dat betekent schaalbaarheid op het volgende niveau voor onmiddellijke inrichting en operationele start.

2

Onze datacentersuites hebben een betrouwbaar gedistribueerd redundant ontwerp . Dit betekent dat uw bedrijf ononderbroken doorgaat, wat er ook gebeurt.

3

Vooraf in gebruik genomen, move-in ready suites verminderen de initiële kosten en tijd die nodig is voor implementatie. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft en kunt eenvoudig uitbreiden wanneer dat nodig is.

4

We zijn niet alleen gebouwd volgens de LEED/BREEAM-normen , maar onze Green Leases creëren structuren die de kosten en opbrengsten van efficiëntie-investeringen tussen gebouweigenaren en huurders op elkaar afstemmen.

5

We zetten geavanceerde beveiligingstools in om uw middelen te beschermen tegen bedreigingen, waaronder toegangscontrole, bewakingssystemen en meer.

6

Met ons enorme onderling verbonden ecosysteem van partners, klanten en serviceproviders kunt u verbinding maken met de cloud en kiezen uit een breed scala aan services om aan uw behoeften te voldoen.

Ontdek
PlatformDIGITAL®

Meer weten over onze datacenteroplossingen?Wij helpen u graag verder.