De betrouwbare basis voor de digitale wereld

Digital Realty's ecosysteem van datacenter-, colocatie- en interconnectie-strategieën bevordert met exceptionele service en ongeëvenaarde datacenter-expertise de groei bij klanten. Onze wereldwijde kracht is in elke markt gekoppeld aan de lokale expertise van plaatselijke deskundigen. Met inmiddels 11 toonaangevende, opeenvolgende jaren van vijf negens (99,999%), heeft Digital Realty de weg gebaand voor de digitale economie.

5 continenten
14 landen
210+ Data Centers
35+
Metropolen wereldwijd

Wie wij zijn

Digital Realty built the global standard for data centers and now supports the data center, colocation and interconnection strategies of more than 2,000 organizations across North America, Europe, Latin America, Asia and Australia.

Onze klanten zijn bedrijven van elke omvang, in sectoren variërend van cloud- en informatietechnologiediensten, communicatie en sociale netwerken tot financiële diensten, productie, energie, gezondheidszorg en consumentenproducten.

Onze visie

De digitale wereld voorzien van de betrouwbare basis.

Onze missie

Een netwerk van verbonden campussen en internetgateways bouwen dat de kern wordt van het internet en de cloud en de groei en welvaart voor klanten, medewerkers en aandeelhouders stimuleert.

Ons verhaal

Bedrijfstijdlijn

Kom meer te weten over onze directie

Onze directie bestaat uit visionairs en deskundigen uit het bedrijfsleven en wil de positie van de klant versterken door branche-inzichten te bieden en het vertrouwen uit te bouwen dat onze klanten ons hebben geschonken.

Waarom Digital Realty

We zijn altijd strategisch geweest in onze uitbreiding door te kijken naar metropolen die potentieel de grootste waarde leveren aan onze klanten. Dit heeft ons een ongeëvenaarde wereldwijde footprint opgeleverd en stelt ons tegelijkertijd in staat complete oplossingen te bieden waar en wanneer onze klanten deze nodig hebben.

De klant centraal

We streven ernaar klantgericht te zijn en onze beslissingen en acties elke dag te baseren op onze kernwaarden: klanten, uitmuntendheid, talent, teamwerk en succes.

Kom meer te weten over waarom meer dan 2300 bedrijven onze hulp inriepen bij het toekomstbestendig maken van hun IT-strategie.

Milieu-efficiëntie

Wij streven naar milieu-efficiëntie door duurzame ontwerpen die onze impact op het milieu minimaliseren, het gebruik van energie en natuurlijke hulpbronnen optimaliseren en leiden tot verbeterde prestaties voor onze klanten.

  • Duurzame energie: 100% windenergie voor de Amerikaanse colocatie-retail
  • Leider in groen bouwen: meer gecertificeerde groene gebouwen dan enig andere leverancier
  • Energiezuinigheid: behaalde DOE-doelstelling van 20% energiezuinigheid in de VS
  • Eerste groene obligatie uitgegeven: $ 493 miljoen toegewezen aan 9 duurzame projecten in 4 landen

Vacatures

Digital Realty verwelkomt diversiteit en blijft investeren in zijn medewerkers. Is dit wellicht de plek voor u?

Casestudy's

Casestudy-hoogtepunten

  • Beproefde locatie in Singapore met modulair multigeneratie-ontwerp dat kan worden aangepast aan specifieke behoeften
  • Afbakening van het warme gangpad voor het zodanig regelen van ruimte- en apparatuurtemperatuur dat het vermengen van koude en warme lucht binnen het geheel wordt voorkomen
  • Verbetering van de energiezuinigheid en aanzienlijk lagere operationele kosten
  • Eenvoudig zaken doen met de kennis, ervaring en middelen van een wereldwijd bedrijf met lokale APAC-middelen

Het was ons eerste datacenter in de regio, dus het was belangrijk om samen te werken met een partner die de sector begreep en, nog belangrijker, ons bedrijf en onze behoeften begreep.

Brandon Pulsipher, vice-president Producttechnische activiteiten, Digitale marketing, Adobe
Naar boven
Neem contact met ons op