• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Hero About Us Clouds And D 4

De ontmoetingsplaats waar morgen samenkomt

Samen zijn wij Digital Realty

Digital Realty is mee geëvolueerd met de veranderende digitale wereld en begrijpt het belang van het ontsluiten van de mogelijkheden van data. Met dit in gedachten verfrissen en moderniseren we onze visuele identiteit en brengen we onze wereldwijde merken samen. Ons nieuwe merk weerspiegelt een verschuiving om datacenters opnieuw te definiëren als 'een ontmoetingsplaats' - PlatformDIGITAL®, ons wereldwijde datacenterplatform is 'de ontmoetingsplaats' voor gegevenssamenwerking.

About meeting plc img

De ontmoetingsplaats voor bedrijven en data

Samen met onze klanten is Digital Realty meegegaan op de golf van digitale transformatie. Onderdeel van ons DNA is om de veilige en open ontmoetingsplaats te zijn voor alle bedrijven, technologieën en gegevens, in alle soorten en maten, uit alle soorten industrieën. Een vertrouwde en beschermde plek waar bedrijven samenwerken en innoveren rond gegevens.

Via PlatformDIGITAL® - bieden wij die ontmoetingsplaats voor bedrijven en data om samen te komen. Een plek waar bedrijven, partners en makers sneller en verder kunnen gaan, het ongeziene kunnen uitvinden en over de hele wereld kunnen uitbreiden.

About globe img

Lokale relaties, wereldwijde kansen

Via 2022 leggen we de nadruk op het worden van een verenigde wereldwijde onderneming, die helpt om een nog meer collaboratieve en klantgerichte onderneming te vereenvoudigen en vooruit te stuwen, met behoud van die belangrijke lokale aanwezigheid en expertise voor klanten in alle landen waar we actief zijn.

Vanaf september 2022 zullen wij de naam Interxion veranderen in Digital Realty, terwijl wij ons blijven verenigen onder ons nieuwe doel: Bedrijven en gegevens samenbrengen, op gedurfde nieuwe manieren, om de innovatie aan te drijven die onze toekomst bepaalt.

Waar morgen samenkomt

Nu de wereld steeds digitaler wordt, dwingt de afhankelijkheid van technologie en connectiviteit ons om nieuwe, efficiënte manieren te vinden om samen te komen op manieren die we nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Wij geloven dat er een nieuw tijdperk van innovatie aanbreekt dat mogelijk wordt door de verbinding en uitwisseling van niet alleen processen en mensen, maar ook data. Data heeft de kracht om ons allemaal verder te brengen en samenwerking op het gebied van gegevens staat op het punt de volgende golf van intelligentie te ontketenen die onze toekomst zal bepalen.

Om de waarde van data te realiseren, moet er een ontmoetingsplaats zijn waar bedrijven, technologieën en gegevens samenkomen. Een ontmoetingsplaats waar echte door gegevens gegenereerde innovatie kan worden ontsloten en wanneer dat gebeurt, kunnen de mogelijkheden voor de volgende generatie innovatie volgens ons eindeloos zijn.

Ons nieuwe logo geeft dit weer: een plaats die veilig en beschermd is, maar toch open en flexibel. Iets dat staat voor de samenwerking en partnerschappen die essentieel zijn om onze wereld samen vooruit te stuwen - echt een plek waar morgen samenkomt.

Hou deze ruimte in de gaten voor verdere updates over onze wereldwijde merkreis.

Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op