search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op

Maak slimmer verbinding met onze peering-oplossingen

Benut de kracht van de Digital Realty Internet Exchange ( DRIX ) voor optimale connectiviteit in uw Amerikaanse activiteiten, of maak gebruik van onze strategische locaties in de buurt van belangrijke wereldwijde internetuitwisselingen .

graphic-hero

Kijk met vertrouwen.

main-imageoverlay
Schaal snel

Uw groeiende onderneming heeft de capaciteit nodig om steeds drukker wordende applicaties aan te kunnen, en wel nu.

Vouw peering uit

Toegang tot een divers peering-ecosysteem geeft u de redundantie, capaciteit en prestaties om te gedijen in het digitale landschap van vandaag en morgen.

Stroomlijn het beheer

Om een ​​steeds groter wordende digitale wereld voor te blijven, hebt u een beheersysteem nodig dat de complexiteit vermindert en de controle vergroot.

Kosten verlagen

IP-transitproviders zijn kostbare tussenpersonen die tussen uw organisatie en toegang tot de netwerken die u wilt bereiken, staan. Bedrijven die ze kunnen uitschakelen, krijgen een voorsprong.

cta
Gegevensblad Internet Exchange

Waarom voor ons kiezen voor uw Internet Exchange- behoeften?

Snelle en naadloze schaalbaarheid

We hebben de capaciteit en infrastructuur die uw onderneming nodig heeft om applicaties met veel verkeer te verwerken en zich snel aan te passen aan veranderende eisen.

Ongeëvenaard turen

Onze wereldwijde voetafdruk en strategische locaties in de buurt van belangrijke internetuitwisselingen bieden bedrijven toegang tot een divers peering-ecosysteem, waardoor redundantie, capaciteit en prestaties worden gegarandeerd.

Eenvoudig beheer

Met ons intuïtieve beheersysteem helpen we u de bedrijfsvoering te stroomlijnen en de controle te behouden in het steeds groter wordende digitale landschap.

Kostenbesparende oplossingen

Door rechtstreeks verbinding te maken met de beste internetuitwisselingen, helpen we u dure IP-transitproviders te omzeilen en een concurrentievoordeel te behalen met onze kosteneffectieve oplossingen.

Ervaar ongeëvenaarde peering in de VS

Omarm de toekomst van connectiviteit met de Digital Realty Internet Exchange (DRIX), die unieke peeringpartners, snelle provisioning en uitzonderlijke prestaties biedt op belangrijke locaties in de VS.

6

Aantal DRIX-uitwisselingen in de VS.

99,999%

15+ opeenvolgende jaren van 5 negens infrastructuur-uptime.

1

Profiteer van onze wereldwijde voetafdruk en nabijheid van grote internetuitwisselingen, zodat u verzekerd bent van optimale connectiviteit en prestaties voor uw bedrijf.

2

Pas uw peering- en connectiviteitsbehoeften aan met onze aanpasbare infrastructuur, zodat uw bedrijf kan uitbreiden en zich kan aanpassen aan veranderende eisen.

3

Vereenvoudig uw activiteiten met ons uniforme beheerplatform, dat één enkel controlepunt biedt voor al uw Internet Exchange-verbindingen.

4

Verhoog de prestaties, verminder latentie en diversifieer peering-opties door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk en toplocaties om toegang te krijgen tot toonaangevende internetuitwisselingen.

5

Optimaliseer uw kosten door dure IP-transitproviders te omzeilen en te profiteren van onze schaalbare oplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijf te laten groeien.

Ontdekken
PlatformDIGITAL®

Meer weten?Praat met een datacenterspecialist