search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op

Microsoft Azure en Digital Realty

Geef uw hybride cloudstrategie een baanbrekende boost door Microsoft Azure te integreren met onze veilige, krachtige datacenters.

graphic-hero

De lucht is blauw boven uw hybride cloud.

main-imageoverlay
Breid uw datacenter uit

Breid de computer- en opslagcapaciteit naadloos uit met Azure en creëer een geïntegreerde datacenteruitbreiding die de netwerkprestaties en kostenefficiëntie verbetert.

Bouw hybride applicaties

Gebruik ExpressRoute om toepassingen te maken die zich uitstrekken over de on-premises infrastructuur en Azure met hoge betrouwbaarheid, voorspelbare connectiviteit en hoge doorvoer, zonder dat dit ten koste gaat van de beschikbaarheid.

Veilige en betrouwbare verbindingen

Breng SLA-ondersteunde privéverbindingen tot stand met Azure via ExpressRoute, waarbij u het openbare internet omzeilt voor meer beveiliging, betrouwbaarheid,
en prestaties.

Flexibele toegang tot meerdere clouds

Gebruik onze ServiceFabric -oplossing voor een enkele verbinding met meerdere clouds, waaronder Azure, met hoge bandbreedte, low latency en lagere netwerkkosten.

Flexibel, schaalbaar en veilig Neem contact op met onze Microsoft Azure-experts

Naadloze integratie met Microsoft Azure

Verbind uw infrastructuur rechtstreeks met Microsoft Azure en creëer een geïntegreerde uitbreiding van uw datacenter die verbeterde beveiliging, betrouwbaarheid en prestaties levert. Profiteer van alle voordelen van de openbare cloud zonder compromissen inzake
netwerkprestaties.

95%

Het percentage IT-professionals en -besluitvormers dat zei dat hybride en multicloud cruciaal zijn voor hun zakelijk succes.

 

Microsoft hybride en multicloud
Perceptie-enquête, 2022

Onze samenwerking met Microsoft Azure biedt een uitgebreide hybride cloudoplossing die belangrijke zakelijke uitdagingen aanpakt, zoals kosten, efficiëntie, beveiliging en time-to-market.

checkboxKrijg directe en veilige Azure-connectiviteit
checkboxOptimaliseer uw hybride cloudoplossingen
checkboxProfiteer van een wereldwijd bereik en flexibiliteit
checkboxGebruik een enkele interface voor cloudbeheer
cta
Bekijk de Microsoft Azure Solution Brief