search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Microsoft Azure ExpressRoute en Digital Realty

Verbind naadloos datacenter- en cloudgebaseerde workloads met Azure ExpressRoute om private, SLA-ondersteunde interconnectiviteit tot stand te brengen die het openbare internet omzeilt voor verhoogde beveiliging en betrouwbaarheid.

graphic-hero

Microsoft Azure heeft zich in nieuwe richtingen uitgebreid.

main-imageoverlay
Wereldwijde flexibiliteit

Toegang tot Azure-regio's over de hele wereld met ons orkestratie- en interconnectieplatform ServiceFabric™ en profiteer van veilige, private multicloud connectiviteit, bandbreedte op aanvraag en flexibele facturering op basis van uw behoeften en schaalwensen.

Prestaties

Ervaar voorspelbare, betrouwbare, low-latency, high-throughput connectiviteit die vereist is voor hybride architecturen. Maak gebruik van ExpressRoute Metro voor hoge veerkracht, waardoor de uptime en betrouwbaarheid van de verbinding met Azure worden verbeterd.

Cloud-nabij colocatie

Plaats uw private infrastructuur strategisch in de nabijheid van Microsoft Azure door gebruik te maken van PlatformDIGITAL® om uw hybride cloudarchitectuur te optimaliseren.

Flexibel, schaalbaar en veilig Neem contact op met onze Microsoft Azure-experts

Digital Realty, de ontmoetingsplaats voor Microsoft Azure-klanten en -partners

Toegang tot Microsoft Azure op 150+ locaties in Noord- en Zuid-Amerika, APAC en EMEA met ons wereldwijde orkestratie- en interconnectieplatform ServiceFabric™. Verbind en beheer naadloos workflows, applicaties en ecosystemen, allemaal vanuit één interface. PlatformDIGITAL® biedt bedrijven een gemakkelijke manier om private infrastructuur naast Microsoft Azure te implementeren.

95%

Het percentage IT-professionals en -besluitvormers dat zei dat hybride en multicloud cruciaal zijn voor hun zakelijk succes.

 

Microsoft hybride en multicloud
Perceptie-enquête, 2022

Digital Realty biedt Microsoft Azure-klanten verschillende connectiviteitsopties:

checkboxDedicated: Microsoft heeft Azure ExpressRoute onramps ingezet in 12 datacenters verspreid over PlatformDIGITAL®
checkboxDedicated (hoge veerkracht): Maak gebruik van Digital Realty's ServiceFabric™ om hoge veerkracht ExpressRoute Metro-connectiviteit tot stand te brengen in Amsterdam en Zürich
checkboxHosted: Klanten in elk van onze 150+ wereldwijde datacenters waar ServiceFabric™ beschikbaar is, kunnen naadloos en op aanvraag verbinding maken met elke Microsoft Azure-regio
checkboxRemote: Klanten overal kunnen verbinding maken met Microsoft Azure via een gemeenschap van 1300+ lokale en wereldwijde netwerkserviceproviders die aanwezig zijn in onze datacenters
cta
Bekijk de Microsoft Azure Solution Brief