• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Milieu, maatschappelijke verantwoordelijkheid en bestuur

Milieu, maatschappelijke verantwoordelijkheid en bestuur

Milieu, maatschappelijke verantwoordelijkheid en bestuur

Praktijken op het vlak van milieu, samenleving en verantwoord bestuur zijn belangrijke aspecten in hoe we ons bedrijf laten groeien, medewerkers betrekken, klanten ondersteunen en onze impact op het milieu minimaliseren.

Bij Digital Realty streven we ernaar onze milieu-impact duurzaam te beheren en het gebruik van energie en natuurlijke hulpbronnen te optimaliseren. We blijven ons inzetten om 'groene', energiezuinige datacenters te creëren die de milieuprestaties verbeteren.

Onze belangrijkste doelstellingen zoals uiteengezet in ons  duurzaamheidsbeleid betekenen dat wij ons blijven inzetten voor:

 • Datacenteroplossingen bieden die toonaangevende energieproductiviteit en efficiënt gebruik van hulpbronnen leveren, de klantwaarde verhogen en de totale eigendomskosten verlagen
 • Medewerkers en klanten in staat stellen het efficiënt gebruik van hulpbronnen te verbeteren op gebieden zoals energie, water, afval en koolstof
 • Regelmatig en transparant met belanghebbenden communiceren over onze prestaties

Bekijk onze ESG-doelstellingen en voortgang

Schone energie

ESG-rapport

Digital Realty's jaarlijkse ESG-rapport (ESG: Environmental, Social and Governance) weerspiegelt de groei en successen van ons bedrijf, onze werknemers, onze klanten en het milieu. Aanvullende informatie over onze inspanningen is te vinden in ons ESG-rapport.

Rapport bekijken

De rol van datacenters bij duurzaamheid

Aaron Binkley, onze senior director of sustainability programs, deelt zijn gedachten over de rol die datacenters spelen bij duurzaamheid en nog veel meer.

Environmental Sustainability

Milieuduurzaamheidsbeleid

Het duurzaamheidsbeleid van Digital Realty beschrijft onze inzet voor een beter milieu waarbij ook de doelstellingen van klanten en bedrijven worden ondersteund.

Meer informatie
Supplier Code Of Contact

Gedragscode voor leveranciers

Onze gedragscode voor leveranciers beschrijft de kernprincipes van het bedrijf en de eisen die wij stellen aan onze leveranciers om een zakelijke relatie met Digital Realty aan te gaan en te onderhouden.

Download nu
Global Eohs Program

Wereldwijd EOH&S-beleid

Ons beleid inzake milieu, gezondheid en veiligheid op het werk ondersteunt een bedrijfsomgeving waarin wereldwijd wordt gestreefd naar kwaliteit en prestaties zonder compromissen.

Meer informatie

Driving Planet-Saving Innovation

 • Casestudy-hoogtepunten

  Door samenwerking zorgden we voor acceptatie van een milieuvriendelijke oplossing voor thermisch beheer die energiezuinige en waterbesparende prestaties levert. Deze oplossing is ook zakelijk zinvol.

  John Peter Valiulis, vice-president Marketing bij Liebert Thermal Management, een Emerson Network Power-bedrijf

Inzichten

Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op