Milieu-efficiëntie om het aanbod voor klanten te verbeteren

Duurzaamheid is een belangrijk aspect in de manier waarop wij aan de behoeften van onze klanten voldoen. Via onze programma's kunnen onze faciliteiten efficiënter diensten en voorzieningen leveren die van de beste datacenters worden verwacht. Daarmee creëren we langetermijnwaarde voor onze stakeholders.

Bij Digital Realty streven we ernaar onze milieu-impact duurzaam te beheren en het gebruik van energie en natuurlijke hulpbronnen te optimaliseren. We beseffen dat het onze verantwoordelijkheid is om groene, energiezuinige datacenters te creëren die de milieuprestaties verbeteren.

Voordelen van energiezuinige datacenters

Minder invloed op het milieu doordat er met minder bouwmaterialen wordt gebouwd terwijl de toonaangevende PUE wordt geleverd

Zeer energiezuinige koelsystemen die het gebruik van water voor koeling overbodig maken

Hogere waarde van uw assets en lagere bedrijfskosten

1/1

Inzet

Onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid worden in de hele onderneming gecoördineerd. We onderbouwen onze strategie met feiten, betrekken belanghebbenden en leveren klantwaarde.

Certificering

We blijven duurzame bouwprojecten leveren in onze wereldwijde portfolio, waaronder vele die al gecertificeerd zijn op het hoogste niveau.

Energiebehoud

We investeren in onze datacenters om de efficiëntie te verbeteren en het gebruik van hulpbronnen te verminderen.

Schone energie

Wij werken samen met nutsbedrijven, projectontwikkelaars en energieproducenten aan oplossingen die voldoen aan de doelstellingen voor schone energie bij onze klanten.

Betrokkenheid

We hebben regelmatig contact met klanten en belangrijke belanghebbenden voor begrip van trends in de branche en klantprioriteiten rond duurzaamheid.

Groene obligatie

In juni 2015 werd Digital Realty de eerste datacenter-REIT die een groene obligatie uitgaf, bedoeld voor het financieren van projecten met gunstige gevolgen voor het milieu in vergelijking met het gewone gebruik.

Casestudy

Casestudy-hoogtepunten

Door samenwerking zorgden we voor acceptatie van een milieuvriendelijke oplossing voor thermisch beheer die energiezuinige en waterbesparende prestaties levert. Deze oplossing is ook zakelijk zinvol.

John Peter Valiulis, vice-president Marketing bij Liebert Thermal Management, een Emerson Network Power-bedrijf
Naar boven
Neem contact met ons op