search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Duurzaamheid Spotlight: Portland

Bekijk deze video voor meer informatie over PDX12 en de duurzaamheid ervan
play

Aaron Binkley , VP Duurzaamheid, Digital Realty
19 september 2023

Moderne ondernemingen worden geconfronteerd met steeds veranderende eisen op het gebied van data, controle en netwerken. Tegelijkertijd proberen veel bedrijf initiatieven op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG) beter op te nemen in hun strategieën om hun impact op de waarde van de organisatie te vergroten. Zoals Bjoern Stengel, hoofd van het wereldwijde duurzaamheid van IDC, onthulde: “Het operationeel maken van ESG is de volgende volwassenheidsstap voor de bevordering van duurzaamheid binnen organisaties en vereist een door technologie ondersteunde infusie van ESG in elk deel van de organisatie.” *

Digital Realty is toonaangevend op het gebied van groene datacenters
Onze klanten kiezen ervoor om met ons samen te werken omdat wij helpen de kosten te verlagen, energiezuinig zijn en gecertificeerd zijn. Sterker nog, we zijn de eerste datacenterprovider die gecertificeerde 1GW IT-capaciteit met duurzame standaarden aanbiedt. We zijn er ook trots op dat we:

  • De enige datacenterprovider die het volgende ontvangt:
    • De EPA ENERGY STAR®- Partner van het jaar 2022
    • Prijs voor duurzame uitmuntendheid
    • De Green Lease Leader, Platinum Award 2022
  • In staat om erkenning en prijzen te blijven vergaren, zoals:
    • Newsweek's meest verantwoordelijke bedrijven 2022
    • JUST Capital's Amerika's meest JUST-bedrijven 2022 - Top 100
  • EPA Green Power Partnership's Top 10 technologie- en telecomlijst

En we zijn nog maar net begonnen.

Maak gebruik van onze strategische locatie: Portland, Oregon
Gelegen in het hart van het Silicon Forest, het centrum van technologische innovatie in Oregon, bieden onze datacenters in Portland een groeiend ecosysteem van meer dan 20 netwerk-, ondernemings-, IT-, cloud-, financiële partners en providers, met toegang tot belangrijke glasvezelroutes naar Azië. De metro van Portland maakt een gediversifieerd, neutraal connectiviteitsplatform, de beste beveiliging in zijn klasse en een veerkrachtige infrastructuur mogelijk om fysieke beveiliging en een toonaangevende uptime van het datacenter te garanderen.

Ons PDX12-centrum is doelbewust ontworpen, gebouwd en geëxploiteerd in overeenstemming met onze toewijding aan het bouwen van duurzame datacenters en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Het gebouw gebruikt bijvoorbeeld geen water voor het koelen van IT-apparatuur in suites met luchtgekoelde vereisten. Het drinkwaterverbruik binnenshuis is 52% lager dan bij het basisontwerp, en de irrigatie van het landschap wordt geleverd door niet-drinkbaar water. Al onze sanitaire voorzieningen hebben een laag debiet, apparaten zijn Energy Star-gecertificeerd en onze verlichting bestaat volledig uit LED-armaturen. Bovendien zorgt het weer in de Pacific Northwest voor meer ‘vrije koeling’-dagen wanneer de buitenluchttemperatuur onder een bepaald punt daalt, waardoor in de loop van een normaal jaar duizenden uren worden bespaard en dit resulteert in een verbeterde Power Usage Effectiveness (PUE), zelfs het overtreffen van onze PUE reductiedoelstelling van 10% door het gebruik van de PME-software van Schneider Electric in de suites van klanten. Onze samenwerking met Schneider Electric laat zien dat de juiste partner een verschil maakt bij het versterken van duurzaamheid voor iedereen.


Ga groen en ga mondiaal met PlatformDIGITAL®
PlatformDIGITAL is ons wereldwijde datacenter en connectiviteitsplatform. Deze datacentrische architectuur biedt op maat gemaakte implementaties op elke omvang, schaal en connectiviteitsopties op de juiste maat.

Met PlatformDIGITAL kunnen internationale topmerken:

  • De netwerkprestaties optimaliseren
  • De beveiliging en het infrastructuurbeheer verbeteren
  • Kritieke data-infrastructuur implementeren, verbinden en hosten

Verken Portland

Duik in PlatformDIGITAL

Meer informatie over onze mondiale duurzaamheid vindt u in ons jaarlijkse duurzaamheidsrapport.

*Stengel, B. (2022, 5 december). IDC futurescape: WW Sustainability/ESG 2023-voorspellingen. IDC-blog . Opgehaald van blogs.idc.com

Tags