search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Certificering en naleving

Wij richten ons op het beschermen van uw kritieke gegevens, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

50+

Wereldwijde metro's.

310+

Datacenters wereldwijd.

5.000+

klanten.

250+

Fortune 500-bedrijven.

Filter arrow
close
Regio's
APAC
EMEA
Amerika
Nalevingscertificeringen
TISAX
Climate Neutral Data Center Pact
HDS
EcoVadis Silver
FINMA RS-18/3
ISO 20001
ENS
ISO14001
ISO 18001
ISO 27701
ISO 27001
ISO 50001
ISO/IEC 27001
MAS
SSAE16 SOC 2
TR3
Type II
ISO22301
ISO37001
ISO37301
ISO45001
ISO50001
ISO 50002
SOC1
SOC2
SOC3
PCI-DSS
ISO 9001
ISO27001
ISO14001
NIST SP 800-53
OHSAS 18001
TUV-TR3
GSEED
Type II
TIER III
TIER II
ISAE 3402 Type 2 Attestation
MAS Threat Vulnerability Risk Assessment (TVRA)
Bekijk meer
Duurzaamheidscertificeringen
BCA Green Mark Gold
BCA Green Mark Platinum
BREEAM
CEEDA Gold
Energy Star
Green Globes
Green Globes Two Green Globes
Green Mark Platinum
GSEED
LEED Certified
LEED Gold
LEED Platinum
Leed Silver
NABERS
SS564
Bekijk meer
Annuleren
Voeg filter toe

Datacenters:

No results were found. Please check the spelling, reset any filters and try again.

Onze certificeringen

De International Organization for Standardization (ISO) is 's werelds grootste ontwikkelaar van vrijwillige internationale standaarden. Ze maken de industrie effectiever en efficiënter door specificaties te verstrekken voor producten, diensten en werkwijzen. ISO 9001 verifieert dat een organisatie een kwaliteitsmanagementsysteem heeft dat consistent voldoet aan de behoeften van klanten en andere relevante belanghebbenden.

De International Organization for Standardization (ISO) is 's werelds grootste ontwikkelaar van vrijwillige internationale standaarden. Ze maken de industrie effectiever en efficiënter door specificaties te verstrekken voor producten, diensten en werkwijzen. ISO 14001 verifieert dat een organisatie een managementsysteem heeft om haar milieuprestaties te verbeteren.

De International Organization for Standardization (ISO) verbetert de effectiviteit en efficiëntie van de industrie door specificaties voor producten, diensten en werkwijzen aan te bieden. ISO 18001 (ook wel OHSAS 18001 genoemd) is een standaard voor het beheersen van gezondheids- en veiligheidsrisico's op het werk. Het helpt werkrisico's te minimaliseren en een veilige omgeving te bevorderen.

De International Organization for Standardization (ISO) is 's werelds grootste ontwikkelaar van vrijwillige internationale standaarden. 
ISO 22301 behandelt vereisten voor het plannen, implementeren en verbeteren van een managementsysteem voor disruptive gebeurtenissen.

De Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) maakt de industrie effectiever en efficiënter door specificaties te verstrekken voor producten, diensten en werkwijzen. ISO 27001 stelt normen voor het beheer van gevoelige bedrijfsinformatie door middel van een systematisch Information Security Management System (ISMS). Dit raamwerk omvat mensen, processen en IT-systemen.

De International Organization for Standardization (ISO) verbetert de effectiviteit en efficiëntie van de industrie door specificaties voor producten, diensten en werkwijzen aan te bieden. ISO 37001 geeft richtlijnen voor het creëren, implementeren, onderhouden, evalueren en verbeteren van een anti-omkopingssysteem. Het kan zelfstandig functioneren of binnen een bredere bestuursstructuur.

De Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) maakt de industrie effectiever en efficiënter door specificaties te verstrekken voor producten, diensten en werkwijzen. ISO 45001 is een internationale standaard voor het beheer van gezondheid en veiligheid op het werk. Het wordt gebruikt voor het beoordelen en auditen van managementsystemen voor gezondheid en veiligheid.

De Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) maakt de industrie effectiever en efficiënter door specificaties te verstrekken voor producten, diensten en werkwijzen. ISO 50001 helpt organisaties hun energieprestaties te verbeteren door een systematische aanpak. Het behandelt efficiëntie, gebruik en verbruik en kan onafhankelijk of geïntegreerd met andere managementsystemen worden gebruikt.

ISO is de grootste ontwikkelaar van vrijwillige wereldwijde normen, die de effectiviteit en efficiëntie van de industrie verbeteren door middel van specificaties voor producten, diensten en werkwijzen. ISO 50002 is een norm voor energie-audits, leidende principes, processen en vereisten. Het helpt organisaties bij het identificeren van energiebesparingsmogelijkheden, het beoordelen van energieprestaties en het implementeren van energiebeheer om het verbruik en de kosten te verminderen.

Beveiligings- en privacycontroles voor federale informatiesystemen en organisaties Speciale publicatie 800-53 biedt richtlijnen voor het selecteren en specificeren van beveiligingscontroles voor informatiesystemen die de uitvoerende agentschappen van de federale overheid ondersteunen.

De Payment Card Industry Data Security Standard, of PCI DSS, is een reeks voorschriften opgesteld door de PCI Security Standards Council, opgericht door American Express, Discover Financiële dienstverlening, JCB International, MasterCard en Visa Inc. PCI DSS is een informatiebeveiligingsstandaard standaard voor organisaties die kaarthouderinformatie verwerken.

Service Organization Controls (SOC)-rapporten helpen bedrijven om vertrouwen te wekken in hun diensten of producten. SOC 1 is een rapport van het American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) waarin de controles met betrekking tot de financiële rapportage van een organisatie worden beschreven. Het onderzoekt diensten, processen, beleid, procedures, personeel en activiteiten die financiële rapportage ondersteunen.

Service Organization Controls (SOC)-rapporten helpen bedrijven om vertrouwen te wekken in hun diensten of producten. SOC 2 is een standaard die zorgt voor gegevensbeveiliging, beschikbaarheid, integriteit, vertrouwelijkheid en privacy in gebieden zoals datacenters, IT-services, cloudgebaseerde bedrijven en meer.

SOC-rapporten vergroten het vertrouwen in bedrijven door onafhankelijke verificatie van interne controles, beveiliging en naleving. Ze vergroten de transparantie voor klanten, investeerders en toezichthouders. SOC 3 is een openbare samenvatting van de interne controles van een organisatie met betrekking tot de Trust Services Criteria van de AICPA, die zekerheid biedt over de behandeling van niet-financiële data en IT-systemen zonder gevoelige details vrij te geven.

 

Het Uptime Institute, een onafhankelijke organisatie, stelt wereldwijde normen voor de prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid van kritieke infrastructuur door middel van zijn Tier-certificeringen. Onze datacenters voldoen aan de strenge criteria die door deze certificeringen zijn gedefinieerd:

  • Tier II: Omvat redundante capaciteitselementen voor stroom en koeling, waardoor onderhoudsmogelijkheden worden verbeterd en bescherming tegen storingen wordt geboden.
  • Tier III: Bouwt voort op Tier II met systemen die gelijktijdig onderhoudbaar zijn en waarvoor geen stillegging nodig is voor onderhoud of vervanging. Deze tier garandeert continue IT-operaties, waardoor kritieke omgevingen zonder onderbreking worden ondersteund.

TÜV is een organisatie die inspectie- en productcertificeringsdiensten levert. Ze staan ​​bekend om hun strenge tests en hoge kwaliteitsnormen, die internationaal worden erkend. Hun TR3-certificering bevestigt de naleving van de ANSI/TIA 942 -normen voor project, montage, installatie, bediening en onderhoud van datacenters. Criteria zijn onder meer tests, monitoring en verificaties van apparatuur, beveiliging en elektrische netwerken. Voordelen zijn gegarandeerde beschikbaarheid, kwaliteit en redundantie.

 

LEED, aangeboden door de U.S. Green Building Council (USGBC), is een vooraanstaand keurmerk voor prestaties op het gebied van duurzaam bouwen. Onze faciliteiten worden erkend op verschillende niveaus van LEED-certificering, wat onze inzet voor milieubewustzijn en energie-efficiëntie weerspiegelt:

  • Gecertificeerd: Voldoet aan de essentiële criteria voor duurzaam ontwerp en constructie.
  • Zilver: Toont een verhoogde inzet voor duurzaamheid en energie-efficiënte praktijken.
  • Goud: Vertegenwoordigt geavanceerd leiderschap in milieuvriendelijke bouwstrategieën.
  • Platina: Onderscheidt uitzonderlijke prestaties in duurzaam ontwerp, en toont het hoogste niveau van milieubewustzijn.

De Building and Construction Authority (BCA) bevordert de vooruitgang van de gebouwde omgeving in Singapore om de levensomstandigheden van het land te verbeteren. Green Mark Platinum is de hoogste onderscheiding die ze aan gebouwen in Singapore toekennen. Het wordt onder andere toegekend aan gebouwen die een energiebesparing van ten minste 60% hebben gerealiseerd.

 

BREEAM is een toonaangevende duurzaamheidsbeoordeling die gebouwen evalueert op meerdere criteria, waaronder energieverbruik, waterbesparing, afvalbeheer, binnenkwaliteit en locatieontwikkeling. Onze faciliteiten worden erkend met de volgende BREEAM-beoordelingen:

  • Very Good: Bereikt hoge normen op het gebied van energie-efficiëntie, waterbesparing en afvalbeheer, en vermindert effectief onze ecologische voetafdruk en milieu-impact.
  • Excellent: Overtreft de beoordeling Very Good en belichaamt best practices op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, waarmee een hogere norm voor milieubeheer wordt gesteld.

CEEDA (prijs voor gecertificeerde energie-efficiëntie in datacenters) is een certificeringsprogramma dat energie-efficiëntie en duurzaamheid in datacenters beoordeelt. Het heeft drie niveaus: brons, zilver en goud. Het hoogste niveau, CEEDA Gold , wordt toegekend aan datacenters die voldoen aan strenge criteria op het gebied van energiebeheer, monitoring, IT-apparatuur, koelsystemen en gebouwontwerp. Het behalen van CEEDA Gold betekent dat een datacenter de best practices volgt op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid, wat leidt tot lagere operationele kosten en een kleinere impact op het milieu.

Energy Star is een programma van de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA). die energie-efficiëntie bevordert in producten, woningen en commerciële gebouwen, inclusief datacenters. Energy Star- certificering voor datacenters betekent dat de faciliteit voldoet aan de strenge energie-efficiëntie-eisen van de EPA.

 

Green Globes, beheerd door de GBI in de VS en BOMA in Canada, is een milieubeoordelingsprogramma voor commerciële gebouwen. Dit programma evalueert prestaties in nieuwe constructies, bestaande gebouwen en grote renovaties:

  • One Green Globe: Geeft aan dat een faciliteit 35-54% van de mogelijke beoordelingspunten heeft behaald, wat een inzet toont voor verbeterde milieuprestaties en de implementatie van duurzame best practices.
  • Two Green Globes: Geeft aan dat een faciliteit 55-69% van de mogelijke beoordelingspunten heeft behaald, wat uitstekende vooruitgang in duurzaamheid vertegenwoordigt en de milieueffecten vermindert, terwijl een sterke inzet voor milieuvriendelijke praktijken wordt benadrukt.

G-SEED is een certificering voor groen bouwen in Zuid-Korea. Het is ontwikkeld door KICT en bevordert energie-efficiëntie, duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken bij het ontwerp, de constructie en de werking van gebouwen. G-SEED evalueert criteria zoals energie-efficiëntie, waterbesparing, kwaliteit van het binnenmilieu, materialen en duurzaamheid van de locatie. Op basis van beoordelingen behalen gebouwen verschillende certificeringsniveaus, wat hun toewijding aan duurzaamheid en milieuprestaties weerspiegelt.

Ontwikkeld door de IT Standards Committee (ITSC) onder de Singapore Standards Council (SSC), SS 546 heeft tot doel de beveiliging van cloudserviceproviders (CSP's) te verbeteren en het vertrouwen van gebruikers in het gebruik van cloudservices te vergroten. De norm heeft betrekking op gebieden als governance, risicobeheer, gegevensbescherming en fysieke beveiliging. Door zich te houden aan SS 546, tonen CSP's hun toewijding aan het onderhouden van een veilige en betrouwbare cloud computing-omgeving.

NABERS, het National Australian Built Environment Rating System , beoordeelt de milieuprestaties van gebouwen in Australië. Het evalueert de energie-efficiëntie, het waterverbruik, het afvalbeheer en de kwaliteit van het binnenmilieu. Voor datacenters richt NABERS zich op energie-efficiëntie, gebruik en uitstoot van broeikasgassen.

HDS certificering is verplicht voor het hosten en uitbesteden van diensten en applicaties die persoonlijke identificeerbare gezondheidsgegevens bevatten. Het doel van HDS-certificering is het verbeteren van de beveiliging van persoonlijke gezondheidsgegevens.

Zie Minder

PlatformDIGITAL®

Ons wereldwijde datacenterplatform, PlatformDIGITAL®, biedt een betrouwbare basis voor uw IT-uitdagingen op het gebied van digitale transformatie.

Future-proof uw IT-infrastructuur.Heeft u vragen over onze datacenter certificeringen?