• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Hero Partners

Partners

Veelomvattende, schaalbare oplossingen bieden

Word partner van Digital Realty. Samen kunnen we een sterkere aanbod creëren dat de groei van onze respectieve bedrijfsactiviteiten bevordert.

Via ons partnerprogramma kunnen we samenwerken met serviceproviders die onze diensten willen integreren of introduceren in hun Digital Realty Data Center Solutions®, om op deze manier een uitgebreider aanbod te kunnen bieden. 

Bent u al verkoopkanaalpartner?

5 Reasons Partner

5 belangrijke redenen voor samenwerking met Digital Realty

 1. Vertrouwd marktleider in datacenter- en infrastructuurdiensten wereldwijd geeft u de mogelijkheid als wereldwijd provider te handelen.
 2. Scala van datacenterdiensten dat wordt geboden, uiteenlopend van multi-megawatt- tot enkele-kastoplossingen, laat u uw groeibehoeften invullen.
 3. Flexibele partnermodellen afgestemd op uw doelstellingen en geoptimaliseerde samenwerkingsmogelijkheden.
 4. Omzetgroeikansen die voortkomen uit een breder, geavanceerd oplossingenaanbod en een gecombineerde klantenbasis.
 5. Onze inzet voor partners helpt u nieuwe zakelijke groei te bewerkstelligen en blijvende relaties met zakelijke klanten te ondersteunen
Channelpartners

Channelpartnerprogramma

Breid uw portfolio of dienstenaanbod uit zodat uw klanten technologie op nieuwe, innovatieve manieren kunnen toepassen met ons vooraanstaande channelprogramma

Partners in het channelprogramma van Digital Realty zijn hoofdagentschappen, afzonderlijke agentschappen, systeemintegrators, Value Added Resellers (VAR's) en leadreferentieagentschappen en makelaars in onroerend goed.

Channelpartnerprogramma
Alliantiepartners

Alliantiepartnerprogramma

Via ons alliantiepartnerprogramma kunt u de klantrelatie voor diensten van Digital Realty en voor eigen diensten inzetten en gebruiken.

Programma voor alliantiepartners
Vastgoedmakelaars

Vastgoedmakelaars

Lever aangepaste datacenteroplossingen die de missiekritieke applicaties van uw klanten ondersteunen door gebruik te maken van onze mogelijkheden voor infrastructuur, interconnectie en bedrijfsstrategie.

Vastgoedmakelaars

Interesse om partner te worden?

Bent u geïnteresseerd om verkoopkanaal- of alliantie-partner te worden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op