Veelomvattende, schaalbare oplossingen bieden

Word partner van Digital Realty. Samen kunnen we een sterkere aanbod creëren dat de groei van onze respectieve bedrijfsactiviteiten bevordert.

Via ons partnerprogramma kunnen we samenwerken met serviceproviders die onze diensten willen integreren of introduceren in hun Digital Realty Data Center Solutions®, om op deze manier een uitgebreider aanbod te kunnen bieden. 

Bent u al verkoopkanaalpartner?

5 belangrijke redenen voor samenwerking met Digital Realty

  1. Vertrouwd marktleider in datacenter- en infrastructuurdiensten wereldwijd geeft u de mogelijkheid als wereldwijd provider te handelen.
  2. Scala van datacenterdiensten dat wordt geboden, uiteenlopend van multi-megawatt- tot enkele-kastoplossingen, laat u uw groeibehoeften invullen.
  3. Flexibele partnermodellen afgestemd op uw doelstellingen en geoptimaliseerde samenwerkingsmogelijkheden.
  4. Omzetgroeikansen die voortkomen uit een breder, geavanceerd oplossingenaanbod en een gecombineerde klantenbasis.
  5. Onze inzet voor partners helpt u nieuwe zakelijke groei te bewerkstelligen en blijvende relaties met zakelijke klanten te ondersteunen

Channelpartnerprogramma

Breid uw portfolio of dienstenaanbod uit zodat uw klanten technologie op nieuwe, innovatieve manieren kunnen toepassen met ons vooraanstaande channelprogramma

Partners in het channelprogramma van Digital Realty zijn hoofdagentschappen, afzonderlijke agentschappen, systeemintegrators, Value Added Resellers (VAR's) en leadreferentieagentschappen en makelaars in onroerend goed.

Alliantiepartnerprogramma

Via ons alliantiepartnerprogramma kunt u de klantrelatie voor diensten van Digital Realty en voor eigen diensten inzetten en gebruiken.

Vastgoedmakelaars

Lever aangepaste datacenteroplossingen die de missiekritieke applicaties van uw klanten ondersteunen door gebruik te maken van onze mogelijkheden voor infrastructuur, interconnectie en bedrijfsstrategie.

Interesse om partner te worden?

Bent u geïnteresseerd om verkoopkanaal- of alliantie-partner te worden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Naar boven
Neem contact met ons op