search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op

Power that
won't quit

Onze Powered Base Buildings® staan klaar om efficiënt te voldoen aan uw specifieke behoeften.

graphic-hero

Schaalbare en veerkrachtige infrastructuur.

main-imageoverlay
Kostenbesparende infrastructuur

Door bestaande stroom- en netwerkinfrastructuur te gebruiken om uw capaciteiten uit te breiden, bespaart u tijd, geld en stress.

Snel opschalen

Door gebruik te maken van een kant-en-klare infrastructuur, kunt u snel en gemakkelijk uitbreiden naarmate uw behoeften evolueren.

Snelle implementatie

Samenwerken met een bedrijf met vooraf geïnstalleerde stroom- en glasvezelconnectiviteit maakt een snelle, efficiënte implementatie mogelijk.

Altijd beschikbaar

U kunt geen waarde creëren als uw IT-infrastructuur niet draait. Redundante en betrouwbare stroom- en netwerkconnectiviteit is van cruciaal belang.

De Digital Realty-voordelen

Altijd beschikbaar

We hebben 15 opeenvolgende jaren van 99,999% uptime. Bedrijfscontinuïteit is onze prioriteit.

Energie-efficiëntie

Voor het derde achtereenvolgende jaar in 2022 werden we door de EPA uitgeroepen tot ENERGY STAR- Partner van het jaar voor ons werk op het gebied van energie-efficiëntie. Wij zijn het enige datacenterbedrijf dat deze erkenning heeft ontvangen.

De leider in duurzaamheid

We zijn in 2018 uitgeroepen tot Green Lease Leader door het Institute for Market Transformation (IMT) en de Better Buildings Alliance van het Amerikaanse Department of Energy (DOE).

Wij ontzorgen u in al uw IT-projecten

Krijg een fit-out-ready datacenter met onze Powered Base Buildings®. Onze datacenters bevinden zich op sites met stroom- en glasvezelvoorzieningen.

99,999%

15+ opeenvolgende jaren van vijf negens uptime.

703.000

MtCO2e bespaard met onze programma's voor energie-efficiëntie.

64%

Wereldwijde dekking van hernieuwbare energie (een stijging van 14% ten opzichte van 2020).

1

Met Power Base Buildings® zijn de netwerk veerkracht en redundantie al aanwezig en klaar voor uw specifieke toepassingen.

2

Vermindeer uw startkapitaal door gebruik te maken van onze kant-en-klare stroom- en netwerkinfrastructuur.

3

Onze energiezuinige bedrijfsvoering houdt de kosten laag. Een deskundig team identificeert, implementeert en volgt energie-efficiëntieprojecten, evenals hun kosten- en prestatieverbeteringen.

4

Duurzaamheid is een onderdeel van alles wat we doen. We hebben meer gecertificeerde groene gebouwen dan welke andere aanbieder dan ook.

5

Groene obligaties zijn van groot belang voor de financiering van onze energie-efficiëntieprojecten. We hebben meer dan $ 6 miljard aan groene obligaties uitgegeven en blijven de leider in de datacenterindustrie voor groene obligaties.

6

Hernieuwbare energie helpt de operationele kosten laag te houden. Tegen 2021 bereikten we 100% hernieuwbare dekking voor Amerikaanse colocatie en Europese portefeuilles.

Ontdek
PlatformDIGITAL®

Meer weten over onze connectiviteitsoplossingen? Wij helpen u graag verder.