search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Power that
won't quit

Onze Powered Base Buildings® staan klaar om efficiënt te voldoen aan uw specifieke behoeften.

graphic-hero

Schaalbare en veerkrachtige infrastructuur.

main-imageoverlay
Kostenbesparende infrastructuur

Door bestaande stroom- en netwerkinfrastructuur te gebruiken om uw capaciteiten uit te breiden, bespaart u tijd, geld en stress.

Snel opschalen

Door gebruik te maken van een kant-en-klare infrastructuur, kunt u snel en gemakkelijk uitbreiden naarmate uw behoeften evolueren.

Snelle implementatie

Samenwerken met een bedrijf met vooraf geïnstalleerde stroom- en glasvezelconnectiviteit maakt een snelle, efficiënte implementatie mogelijk.

Altijd beschikbaar

U kunt geen waarde creëren als uw IT-infrastructuur niet draait. Redundante en betrouwbare stroom- en netwerkconnectiviteit is van cruciaal belang.

Het Digital Realty voordeel

Onwrikbare stabiliteit

We hebben 16 opeenvolgende jaren van 99,999% uptime achter de rug (en er komen er nog steeds bij). Uw bedrijf up-and-running houden is onze prioriteit.

Energie-efficiëntie

Voor het derde achtereenvolgende jaar in 2022 werden we door de EPA uitgeroepen tot ENERGY STAR Partner of the Year vanwege ons werk op het gebied van energie-efficiëntie. Wij zijn het enige datacenter dat deze onderscheiding heeft ontvangen.

De leider in duurzaamheid

We zijn door het Institute for Market Transformation (IMT) en de Better Buildings Alliance van het Amerikaanse ministerie van Energie (DOE) uitgeroepen tot Green Lease Leader 2018.

Klaar wanneer jij dat bent

Zorg voor een inbouwklaar datacenter met onze Powered Base Buildings®. Ze bevinden zich op locaties met stroom- en glasvezelvoorzieningen en zijn klaar voor uw aanpassingen, zodat u sneller kunt werken voor minder geld.

99,999%

16 opeenvolgende jaren van vijf negens uptime (en er komen er nog steeds bij).

703.000

MtCO2e bespaard met onze energie-efficiëntieprogramma's.

64%

Mondiale dekking van duurzame energie (een stijging van 14% ten opzichte van 2020).

1

Met Power Base Buildings® zijn de netwerkveerkracht en -redundanties al aanwezig en klaar voor uw specifieke aanpassingen.

2

Door gebruik te maken van onze aanwezige en kant-en-klare stroom- en netwerkinfrastructuur, vermindert u uw startkapitaal.

3

Onze energiezuinige bedrijfsvoering houdt de kosten laag. Een toegewijd team identificeert, implementeert en volgt energie-efficiëntieprojecten, evenals de kosten- en prestatieverbeteringen ervan.

4

Duurzaamheid is een onderdeel van alles wat we doen. We hebben meer gecertificeerde groene gebouwen dan welke andere aanbieder dan ook.

5

Groene obligaties spelen een sleutelrol bij de financiering van onze energie-efficiëntieprojecten. We hebben voor meer dan $6 miljard aan groene obligaties uitgegeven en blijven marktleider in de datacenter op het gebied van groene obligaties.

6

Hernieuwbare energiebronnen helpen de bedrijfskosten laag te houden. In 2021 hebben we 100% hernieuwbare dekking bereikt voor Amerikaanse colocatie en Europese portefeuilles.

Ontdek
PlatformDIGITAL®

Meer weten over onze connectiviteitsoplossingen? Wij helpen u graag verder.