search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Ondersteun de moderniseringsmissie van uw organisatie of bureau

Werk samen met een wereldleider op het gebied van datacenter- en connectiviteitsoplossingen om IT-optimalisatie mogelijk te maken. We bieden een veilige IT-infrastructuur voor de publieke sector en overheid die schaalbaar is en u zo optimaal ondersteunt. Zo bewaakt u de digitale toekomst van uw organisatie

graphic-hero

Uw toegangspoort tot connectiviteit in de publieke sector.

Met de juiste datacenterpartner in de publieke sector kan elke overheidsorganisatie datamuren slechten en nieuwe niveaus van connectiviteit ontsluiten. Met meer dan 300 datacenters in meer dan 50 metropolen in meer dan 25 landen, leveren we een wereldwijd datacenterplatform met lokale expertise. We kunnen u helpen te voldoen aan uw regionale connectiviteitsbehoeften, van colocatie bij de overheid tot clouddiensten in de publieke sector.

main-imageoverlay
Vergroot uw bereik

 

Innovatie vindt plaats wanneer nieuwe ideeën en manieren van denken zich met elkaar verbinden. Krijg toegang tot een robuuste verbonden datacommunity van klanten en partners, waardoor nieuwe kansen ontstaan ​​om uw bureaudiensten te verbeteren en de impact van uw landelijke datacenter te vergroten.

Verbeter de beveiliging en compliance

Databeheer en databeveiliging in de publieke sector voor uw organisatie is van cruciaal belang. Wij handhaven de bescherming van uw fysieke faciliteiten, terwijl u de controle over uw bedrijfsmiddelen behoudt. Dit gedeelde verantwoordelijkheidsmodel beperkt beveiligingsrisico's effectief.

Versnel verantwoorde groei

Verbind uw datasilo's en -systemen in de publieke sector naadloos met elkaar en ontgrendel digitale transformatie met een datacenterpartner die zich inzet voor ESG en uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Een gemeenschap van partners

Onze best-in-class partners bieden de expertise en uitgebreide oplossingen om de IT-infrastructuurinitiatieven en het digitale transformatietraject van uw organisatie in de publieke sector te ondersteunen.

checkboxPrivate cloudaanbieders
checkboxSysteemintegratoren en hybride IT-enablement
checkboxNetwerkserviceproviders
checkboxXaaS

51%

Percentage overheids-CIO's dat silo-strategieën en besluitvorming opsomt als hun grootste uitdaging voor digitale transformatie.

Bron: Gartner, 5 belangrijke uitdagingen op het gebied van digitale transformatie die CIO's van de Overheid moeten aanpakken, maart 2022

Beperk risico's terwijl u de controle behoudt met ons model voor gedeelde verantwoordelijkheid

De faciliteiten van DLR voldoen aan of overtreffen de voor onze diensten relevante regels in het kader van de NIST 800-53r5 Physical and Environmental Protection (PE). Dit betekent dat de faciliteiten van Digital Realty voldoen aan de toepasselijke matig/hoge fysieke vereisten op het gebied van FEDRAMP en omgevingscontrole. En omdat datacenters geen FedRAMP- of FISMA-certificering krijgen, volgen deze controles meestal een hybride model waarbij Digital Realty en de klant de verantwoordelijkheid delen. Digital Realty handhaaft de fysieke bescherming en omgevingsbescherming van de faciliteit, terwijl de klant verantwoordelijk blijft voor het waarborgen van de integriteit en veiligheid van zijn eigen gegevens en de bedrijfsmiddelen binnen zijn suite. Dit gedeelde verantwoordelijkheidsmodel helpt bij het effectief beperken van beveiligingsrisico's, terwijl klanten de controle over hun bedrijfsmiddelen behouden. De aard van de commerciële datacenteromgeving - inclusief het ontbreken van kenmerken die een locatie identificeren als een faciliteit van de Amerikaanse overheid, weinig tot geen openbaar contact en weinig federale werknemersfaciliteiten - geeft ons het vertrouwen dat we goed gepositioneerd zijn om te voldoen aan de vereiste normen voor tegenmaatregelen.

Kom meer te weten over onze toewijding aan beveiliging en naleving van datacenters