search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Verbeter uw gezondheidszorg
en patiëntervaringen

Creëer een nieuwe kijk op de digitale transformatie van uw zorgorganisatie met geoptimaliseerde data en een betere IT-architectuur.

graphic-hero

Verbind uw digitale wereld op een vertrouwd fundament.

Digitale transformatie in de gezondheidszorg heeft een enorm potentieel om waarde te creëren, maar daarvoor zijn het juiste datacenterplatform en de juiste architectuur nodig.

Bereik meer patiënten


Het uitbreiden van uw patiëntenbestand is belangrijk, maar het moet worden ondersteund door een platform dat deze groei gemakkelijk aankan.


1

Optimaliseer de prestaties


In de gezondheidszorg zijn IT-prestaties van essentieel belang. Het snel en betrouwbaar kunnen verplaatsen van data kan de resultaten verbeteren.


2

Optimale beveiliging 


Of het nu gaat om bescherming tegen onvoorspelbare gebeurtenissen of slechte actoren, databeveiliging in de gezondheidszorg is van cruciaal belang.


3

Een nieuwe kijk op gezondheidszorg in de digitale economie

Wij leveren het platform en de methodologie waarmee uw zorginstelling data transformeert van een potentieel risico in uw waardevolste bezit.

checkboxBreid uw digitale bereik uit en lever optimale gebruikerservaringen aan uw patiënten, leveranciers en zorgverleners.
checkboxBied uw patiënten betrouwbare oplossingen met een lage latentie en verbeterde precisie via onze PlatformDIGITAL® oplossingensuite.
checkboxBescherm patiënt- en ziekenhuisinformatie met onze SOC 2-, SOC 3-, HIPAA- en PCI-compatibele datacenters verspreid over een aanzienlijke wereldwijde.

73%

Percentage zorgbedrijven dat het van cruciaal belang vindt om hun data-infrastructuur de komende twee jaar te verbeteren.

Bron: Global Data Insights Survey, 2022

cta
Bekijk de Solution Brief voor de zorgsector