search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op

NVIDIA en
Digital Realty

Om de toenemende vraag naar AI, machine learning en virtual/augmented reality aan te pakken, hebben we onze krachten gebundeld met NVIDIA om een ​​DGX-Ready colocatieprovider te worden die klanten een gedifferentieerd platform biedt om innovatie te versnellen.

graphic-hero

Profiteer van diensten van wereldklasse in onze NVIDIA DGX-Ready datacenters.

main-imageoverlay
Deskundigheid & infrastructuur

Ons colocatie-aanbod geeft uw bedrijf de vrijheid om zich te concentreren op het gebruik van uw data voor innovatie en vooruitgang. We bieden datacenterruimte en -services van wereldklasse om uw AI-initiatieven en groei mogelijk te maken.

AI-ready datacenters

In samenwerking met NVIDIA bieden we oplossingen die zijn uitgerust om te voorzien in de complexe behoeften van AI op het gebied schaalbare stroom, verwerking en koeling.

Onderling verbonden, wereldwijde partnerschappen

Ons NVIDIA-partnerschap biedt toegang tot een enorme verbonden community van netwerken, datacenters, cloudservices en partners. Implementeer eenvoudig NVIDIA DGX-systemen en -oplossingen van DDN, IBM, Dell, NetApp en Pure Storage met snelheid, eenvoud en een betaalbaar OPEX-model.

cta
Meer weten?Download de Nvidia DGX™ POD Solution Brief

Het ontsluiten van verborgen, maar waardevolle inzichten begint door data-first te denken

De meeste bedrijven geven prioriteit aan data-first-denken voor diverse behoeften. Die kunnen variëren van infrastructuur en analyse tot de ontwikkeling van vaardigheden tot bewustzijn van leidinggevenden.

66%

Het geschatte percentage bedrijven dat prioriteit geeft aan investeringen in geavanceerde analyses.

Onze samenwerking met NVIDIA helpt ondernemingen bij het ontwikkelen en implementeren van complexe AI-modellen in een fractie van de tijd die andere methoden in beslag nemen.

checkboxWe bieden een onderling verbonden platform voor klanten om NVIDIA DGX Systems te gebruiken, 's werelds eerste speciaal gebouwde AI-systeem.
checkboxVermijd de kosten van het bouwen van uw eigen datacenter-AI-infrastructuur.
checkboxProfiteer van lage latency en nabijheid van alle grote cloudproviders.
checkboxStroomlijn de AI-workflow met de beste infrastructuur in haar klasse, gebouwd op DGX A100.
Meer weten?Kom in contact met een NVIDIA-partnerspecialist