search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Transformeer uw datacenters in verbonden gemeenschappen

Verbind en beveilig uw kritieke infrastructuur en datasets met de ServiceFabric™.

graphic-hero

Beheer uw data.

main-imageoverlay
Beheer uw infrastructuur

Effectief infrastructuurbeheer verhoogt de prestaties en minimaliseert kostbare downtime. Het bespaart ook tijd en stress.

Schaal vol vertrouwen

De oplossingen van gisteren zijn niet genoeg voor vandaag. Snel en gemakkelijk opschalen geeft uw bedrijf een voorsprong op de concurrentie.

Ga gemakkelijk om met veeleisende workloads

De enorme wildgroei aan data die een modern bedrijf creëert, kan voor u werken als u een platform heeft dat robuust en intuïtief genoeg is om het te beheren.

Maak omzetgroei mogelijk

Met de mogelijkheid om uw data effectief te analyseren en groeimogelijkheden te vinden, is uw bedrijf in staat om datagestuurde beslissingen te nemen die de omzet verhogen.

play

De Digital Realty-voordelen

Verbeterde prestaties

Onze ServiceFabric™ -suite van on-demand services verbetert de prestaties door activiteiten te stroomlijnen, het gebruik van bronnen te verbeteren en snellere dataverwerking mogelijk te maken.

Flexibel en veerkrachtig

De gedistribueerde systemen van ServiceFabric™ helpen u bij het detecteren, beheren en herstellen van onverwachte gebeurtenissen, waardoor uw algehele veerkracht en beschikbaarheid toenemen.

Veilig en conform

ServiceFabric's™ gedistribueerde systeemarchitectuur en geautomatiseerde beheermogelijkheden versterken de beveiliging en betrouwbaarheid van uw gegevens en applicaties.

Betrouwbare connectiviteit

ServiceFabric™ ontgrendelt naadloze connectiviteit door datacenters en cloudproviders met elkaar te verbinden via de gedistribueerde systeemarchitectuur.

Deskundige bediening

We geven de voordelen van onze bijna twee decennia aan ervaring en expertise aan u door. We zijn voortdurend bezig met innoveren en verbeteren om onze klanten van dienst te zijn.

Toegewijd aan duurzaamheid

Voor het derde achtereenvolgende jaar zijn wij de enige in de branche die door de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) is uitgeroepen tot ENERGY STAR- Partner van het jaar.

Ontdek de ServiceFabric™-productfamilie

Verbind uw data-uitwisseling zones eenvoudig met behulp van ServiceFabric™ op PlatformDIGITAL ®, een platform dat naadloze, on-demand datacenterdiensten levert.

Ontdek

PlatformDIGITAL®

cta
Het ServiceFabric™ op PlatformDIGITAL® productfamiliegegevensblad
Meer weten over de productfamilie van ServiceFabric en hoe elk product kan helpen bij uw dataverwerking? Wij helpen u graag verder.