search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op

Groente
datacenters

Van idee tot uitvoering, duurzaamheid is fundamenteel voor alles wat we doen.

graphic-hero

Partner met de marktleider in duurzame datacenters.

Geld besparen


Echte efficiëntie betekent slimmer ontwerpen en kosten besparen.


1

Verklein je
footprint


Als een bedrijf meer kan bereiken met minder, waarom zouden ze dat dan niet doen? Duurzaamheid is niet alleen juist, het is slim zakendoen.


2

Vertrouw op uw
datacenterpartner


Certificeringen zijn het verschil tussen talking points en de praktijk.


3

Waarom klanten kiezen
voor onze datacenters

main-imageoverlay
Lagere kosten

De verbeterde energie-efficiëntie van onze colocatiediensten zorgt voor lagere kosten voor onze klanten.

Energie efficiënt

Onze datacenters gebruiken minder materialen en bereiken een grotere energie-efficiëntie, wat resulteert in een lagere impact op het milieu in vergelijking met andere faciliteiten.

Gecertificeerd

In 2021 certificeerden we 1 GW IT-capaciteit met duurzame standaarden - wij zijn de eerste datacenterprovider die dit deed. Meer dan 50% van onze wereldwijde portefeuille per vierkante meter heeft een of meer certificeringen voor het duurzaam bouwen van datacenters ontvangen.

Het perfecte datacenter voor uw behoeften

We zijn pas
net begonnen

We hebben een track record in het ontwikkelen en exploiteren van datacenters die zijn gecertificeerd door LEED, BREEAM en andere standaarden. We streven naar minimaal LEED-Silver of gelijkwaardig voor nieuwe ontwikkelingen en renovaties.

$6 Miljard

Aan cumulatief groen
uitgegeven obligaties.

68%

Onze wereldwijde 
doelstelling voor
uitstoot reductie.

910

MW hernieuwbare capaciteit.

34

Energy Star-gecertificeerde
datacenters (and counting).

imageTop 100 Groene Stroom PartnerschapKom meer te wetenarrow
image2018–2022 Platinum Green Lease-leiderKom meer te wetenarrow
imagePartner van het jaar 2021 en 2022Kom meer te wetenarrow

Onze duurzaamheidsinitiatieven:

We gebruiken certificeringen voor groen bouwen om aan te tonen dat onze datacenterontwikkelingen milieuvriendelijk zijn en negatieve effecten minimaliseren. Ons doel is om alle nieuwe ontwikkelingen en renovaties te certificeren volgens erkende normen voor duurzaam bouwen.

Energiezuinige datacenters verminderen de impact op het milieu en verlagen de operationele bedrijfskosten. We investeren in onze faciliteiten om de efficiëntie te verbeteren, het verbruik te verminderen en mogelijke besparingen door te geven aan onze klanten.

We helpen klanten hun doelstellingen voor schone energie te halen door samen te werken met nutsbedrijven, ontwikkelaars en producenten om onze datacenters van hernieuwbare bronnen te voorzien. De Amerikaanse EPA heeft onze inspanningen op dit gebied erkend en ons genoemd als een van de 100 grootste afnemers van hernieuwbare energie.

Sinds 2015 gebruiken we groene obligaties om ervoor te zorgen dat duurzaamheid een integraal onderdeel is van onze groei. Op dit moment zijn we de grootste verzekeraar van groene obligaties in de sector. Onze inspanningen hebben ons een 8e plaats opgeleverd op de US EPA's Top 30 Tech & Telecom List en een 21e plaats op hun National Top 100 List.

template-image
template-image

Groen datacenter spotlight

11 Loyang Sluiten, Jurong, Singapore

Beide datacenters op onze strategisch gepositioneerde Digital Loyang-campus hebben hoog aangeschreven SS564- en BCA Green Mark Platinum-certificeringen voor hun duurzame ontwerp en bedrijfsvoering.

image

Stroomvoorziening van duurzame datacenters

Onze gids "Powering the Green Data Center" behandelt het belang van milieuverantwoordelijkheid voor datacenters en de transitie naar schone energie.

Onze ESG-initiatieven

We nemen onze impact op het milieu en maatschappij serieus. ESG is ingebouwd in onze cultuur en speelt een rol bij elke beslissing die we nemen. Ontdek hoe wij toonaangevend zijn op dit gebied.

cloudinary
cta
Ons ESG-rapport geeft een uitgebreid overzicht van onze inspanningen en impact