search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Environmental, Social en Governance (ESG)

Maatschappelijk verantwoord bezig zijn is niet alleen het juiste, het is slim zakendoen. Ontdek hoe onze commitment aan ESG bedrijven helpt kosten te besparen en hun duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

graphic-hero

Bouwen aan een betere toekomst.

main-imageoverlay
Efficiëntie verhogen

Energiezuinigheid is beter voor de planeet en verlaagt de kosten voor onze klanten. We zijn vereerd dat we het enige datacenterbedrijf zijn dat door de Environmental Protection Agency (EPA) is uitgeroepen tot Energy Star Partner of the Year vanwege onze inspanningen op het gebied van energie-efficiëntie.

Afval verminderen

Onze datacenters zijn zo ontworpen dat ze minder bouwmaterialen nodig hebben en tegelijkertijd een toonaangevende Power Usage Effectiveness (PUE) leveren. Dit verlaagt niet alleen de ecologische footprint van onze klanten, maar ook de kosten.

Verantwoord bouwen

We overtroffen meer dan één gigawatt aan IT-capaciteit gecertificeerd in overeenstemming met duurzame bouwnormen (meer dan 12 miljoen ft²), en zijn de eerste datacenterprovider die deze mijlpaal bereikte.

Onze inzet tonen

Meer dan 50% van onze gecertificeerde projecten sinds 2007 hebben een LEED Gold- of Platinum-equivalente beoordeling gekregen, waardoor onze klanten een hogere activawaarde hebben en de bedrijfskosten zijn verlaagd.

Focus op duurzaamheid

Duurzaamheid is niet alleen iets waar we over praten. Het speelt een rol bij alles wat we doen, van idee tot uitvoering.

62%

Onze wereldwijde dekking voor hernieuwbare energie.

68%

Onze wereldwijde CO2-reductiedoelstelling.

$ 6,4 miljard

Cumulatief bedrag aan uitgegeven groene obligaties.

26

Aantal van onze datacenters dat Energy Star-gecertificeerd is.

Ontdek hoe we onze impact op het milieu verminderen

Maatschappelijke Initiatieven
#DIVERSITYatDigital

Onze maatschappelijke initiatieven zijn erop gericht maatschappelijk verantwoord ondernemen te vergroten, de communities waarmee we samenwerken te verrijken en verandering te stimuleren door middel van ethische en rechtvaardige activiteiten.

We rekruteren op basis van vaardigheden, kennis, houding en ervaring, zonder onderscheid op grond van geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, gezinssituatie, etniciteit, nationaliteit, handicap of religie.

We promoten een diversiteitsbeleid dat ervoor zorgt dat onze werkplek de pool van gekwalificeerde kandidaten vertegenwoordigt in de regio's waarin we actief zijn. We evalueren ook jaarlijks de loongelijkheid.

Gedreven door een passie om terug te geven aan de communities waarin we actief zijn, ontsteekt en viert ons #DoBetterTogether-initiatief de betrokkenheid van werknemers en de gemeenschap, waardoor we een blijvende positieve impact kunnen maken.

Governance bij Digital Realty

We begrijpen hoe belangrijk het is om relaties op te bouwen met degenen die invloed hebben op en worden beïnvloed door ons bedrijf. Daarom geven we prioriteit aan betrokkenheid bij een breed scala aan stakeholders, waaronder onze werknemers, klanten, investeerders, partners, overheidsinstanties, leveranciers, evenals communities en niet-gouvernementele organisaties (ngo's).

We uphold the highest ethical standards and seek guidance from internal and external sources to maintain integrity and lawful practices.  
 
Our Code of Business Conduct & Ethics addresses conflicts of interest, fair dealings, confidential info, gifts & entertainment, financial accuracy, legal compliance, public communication, environment, health & safety, and employment. 

We zijn proactief in het aanpakken van de financiële impact van klimaatverandering op ons bedrijf. We hanteren een allesomvattende aanpak op meerdere niveaus, van voorbereiding en planning op elke afzonderlijke locatie tot het beheersen van risico's in de hele onderneming. Op maatschappelijk niveau pleiten we voor een verschuiving naar een low carbon toekomst.

Onze gedragscode voor suppliers schetst de kernprincipes van het bedrijf en beschrijft de normen waaraan onze leveranciers moeten voldoen om een ​​zakelijke relatie met ons aan te gaan en te onderhouden.

Ons EOH&S-beleid belichaamt onze toewijding aan kwaliteit en prestaties en maakt de weg vrij voor een veiligere, gezondere en duurzame toekomst.

Maak uw digitale deployment future-proofNeem contact op met een Solution Architect