search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Google Cloud
Connect en
Digital Realty

Met Google Cloud Partner Interconnect bieden we privétoegang tot Google Cloud Platform via toegewijde verbindingen, waardoor klanten worden ondersteund met high-performance en low latency verbindingen.

graphic-hero

Uw wereldwijde toegangspoort tot de diensten van Google Cloud.

main-imageoverlay
Krachtige prestaties

Ervaar voorspelbare, betrouwbare, low latency, high-throughput connectiviteit die vereist is voor data-intensieve workloads.

Wereldwijde flexibiliteit

Krijg wereldwijd toegang tot Google Cloud met ons orchestratie- en interconnectieplatform ServiceFabric™. Profiteer van veilige, privéconnectiviteit, bandbreedte op aanvraag en flexibele facturering op basis van uw behoeften en wensen om op te schalen.

Kostenefficiëntie

Met een toegewijde Google Cloud Interconnect kan uw organisatie mogelijk aanzienlijke besparingen realiseren op netwerkkosten.

Colocatie nabij de cloud

Plaats strategisch uw privé-infrastructuur dicht bij Google Cloud door te implementeren op PlatformDIGITAL® op 18 locaties om uw hybride cloudarchitectuur te optimaliseren

Wilt u meer weten? Praat met een Google Cloud partnerspecialist

Digital Realty, de wereldwijde meeting place voor Google Cloud klanten en partners.

Toegang tot Google Cloud op meer dan 150 locaties in de Amerika's, APAC en EMEA met ons wereldwijde orchestratieplatform ServiceFabric™. Naadloos verbinden en beheren van deelnemers aan workflows, applicaties, meerdere clouds en ecosystemen, allemaal vanuit één interface. ServiceFabric™ biedt bedrijven een eenvoudige manier om cruciale infrastructuur in de buurt van Google Cloud te implementeren op PlatformDIGITAL®.

44%

Het percentage bedrijven met een omzet van meer dan 1 miljard dollar dat hun data gedecentraliseerd houdt.

Digital Realty biedt Google Cloud klanten drie opties voor connectiviteit:

checkboxToegewijd: Google Cloud heeft cloud toegangspunten van Google Cloud Interconnect geïmplementeerd binnen 18 Digital Realty datacenterfaciliteiten.
checkboxHosted: Klanten die zich bevinden in een van onze 150+ wereldwijde datacenters waar ServiceFabric™ beschikbaar is, kunnen naadloos en op verzoek verbinding maken met elk Google Cloud regio.
checkboxRemote: Klanten overal kunnen verbinding maken met Google Cloud via een gemeenschap van meer dan 1300 lokale en wereldwijde netwerkserviceproviders die aanwezig zijn in onze datacenters.
cta
Meer weten?Bekijk de Google Cloud Solution-brief