search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op

Maak krachtige media- en entertainmentervaringen mogelijk

Voldoe aan en overtref de eisen van uw media- en entertainmentklanten overal en altijd met datacentrische IT-architectuur.

graphic-hero

Bouw een krachtige architectuur rondom uw data en ontgrendel nieuwe kansen.

Wilt u de enorme hoeveelheid data die uw media- en entertainmentonderneming creëert efficiënt verwerken? Dan heeft u een IT-infrastructuur nodig die data vrijmaakt die vastzitten in silo’s. Vervolgens kunt u die data snel met elkaar verbinden en implementeren.

Optimale connectiviteit


In deze branche veranderen de behoeften snel en zijn uw klanten overal. Connectiviteit is de sleutel.


1

Prestaties verbeteren


Snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid staan ​​voorop in media & entertainment. In deze branche betekenen betere prestatie meer waarde.


2

Naadloze schaalbaarheid


Evenementen zijn continu in ontwikkeling. De mogelijkheid om eenvoudig en snel te schalen helpt uw ​​media- en entertainmentbedrijf flexibel te blijven en klaar te zijn voor de toekomst.


3

De kracht van data in de media- en entertainmentindustrie

Data behoren tot de kritieke aandachtsgebieden voor bedrijven in de media- en entertainmentindustrie. De manier waarop u met data omgaat, kan u helpen om voorop te blijven lopen.

checkboxOnze gedecentraliseerde en datacentrische Pervasive Datacenter Architecture (PDx®)-methodiek helpt u datasilo's te verwijderen en efficiënte onderlinge verbindingen tussen databronnen te realiseren.
checkboxKrijg toegang tot onze 1600+ netwerken om uw content direct en veilig aan de rand van uw netwerk (edge) te leveren.
checkboxRepliceer uw platformen op wereldwijde schaal door ze te implementeren in meerdere beschikbaarheidszones en functionaliteit voor meerdere regio's tot stand te brengen via één provider.
checkboxVoldoe aan de huidige en toekomstige behoeften van uw klanten via één enkele, goed presterende omgeving die rekenkracht, capaciteit, provisioning en schaalbaarheid aanpakt.

85%

Percentage wereldwijde mediabedrijven dat de behoefte erkent aan een datacenterplatform dat wereldwijde dekking en capaciteit biedt.

Bron: Global Data Insights-enquête 2022