• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Hero Manufacturing Industry

Productie

De uitwisseling van productiegegevens optimaliseren om verstoringen van de toeleveringsketen, uitbreiding van activiteiten of markten en joint ventures te plannen.

Gegevens zijn het hart van uw wereldwijde operatie

Tot 2024 zullen wereldwijde 2000 (gedefinieerd door Forbes' jaarlijkse ranglijst van 's werelds 2000 grootste publieke bedrijven) fabrikanten te maken krijgen met een versnelling van de data gravity intensiteit die naar verwachting zal toenemen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 144% wereldwijd1.

Deze explosieve gegevensgroei komt voort uit de noodzaak om deel te nemen aan het Industrial Internet of Things (IIoT), om te concurreren met direct-to-consumer diensten, en om te ontwerpen voor transparantie van de toeleveringsketen. Al deze toepassingen leiden tot een toename van het aantal gegevensbronnen dat deelneemt aan de uitwisseling van fabricagegegevens.

Om data gravity op te lossen moet het IIoT-ecosysteem alomtegenwoordig en on-demand werken. En real-time intelligentie zal worden gebruikt om te veranderen hoe productiebedrijven waarde creëren en leveren om klanten, partners en werknemers het best van dienst te zijn via kanalen op meerdere punten van zakelijke aanwezigheid.

Hoe wij productiecentra van gegevensuitwisseling mogelijk maken

 • Veilige, conforme datacenters in meer dan 50 metropolen

 • Krachtige netwerken over de hele wereld

 • 100% hernieuwbare dekking voor Amerikaanse colocatie en Europese portefeuilles

  / 3 / 2 / 1
  Manufacturing Realize Sustainable Growth

  Duurzame groei realiseren

  Door de bezorgdheid over de klimaatverandering en de gevolgen daarvan voor het milieu blijven de fabrikanten duurzame oplossingen zoeken. Digital Realty heeft de prioriteiten van de klant ondersteund door 100% hernieuwbare dekking te bereiken voor zijn Amerikaanse colocatie en Europese portefeuilles. Een onafhankelijk evaluatieproces van best practices criteria door Frost & Sullivan erkende Digital Realty als 2021 Noord-Amerikaans datacenterdiensten bedrijf van het jaar2.

  Manufactoring Put your manufact data to work

  Zet uw productiegegevens aan het werk

  Gegevensuitwisseling tussen meerdere interne en externe platforms is niet mogelijk met de huidige backhaul IT-architectuur. Om in deze behoeften te voorzien, moet de infrastructuur core, cloud en edge integreren in centra voor gegevensuitwisseling. Dit houdt in dat op deze punten een veilige datacentrische architectuur wordt geïmplementeerd om te werken tussen de toeleveringsketen, fabrieken en partners.

  Manufacturing Let your data collaborate

  Laat uw gegevens samenwerken alsof ze deel uitmaken van uw team

  Het IIoT in productie vereist een aanpak van verbonden gegevensgemeenschap. Het is belangrijk rekening te houden met cloud- en contentaanbieders wanneer nieuwe markten worden toegevoegd, on-ramps worden ontwikkeld en hybride aanbiedingen worden gebouwd. Aan de andere kant is er een focus om de gebruikers of apparaten te ontmoeten op hun aanwezigheidspunten via connectiviteitsproviders. En in het midden, waar het centrum voor gegevensuitwisseling plaatsvindt, komt een neutrale en veilige ontmoetingsplaats die deze verbonden gegevensgemeenschappen met elkaar verbindt.

  Manufacturing future Proof

  Toekomstbestendigheid van uw productiegegevens

  Dankzij de dekking, connectiviteit, capaciteit en controle van Digital Realty kunt u snel schakelen terwijl u langetermijnstrategieën ontwerpt om uw teams van dienst te zijn. Ons platform is ontworpen om data gravity op te lossen, gegevens dichtbij de klant te beveiligen, data compliance af te dwingen en te ontwerpen voor het IIoT.

  De Optimizing Manufacturing Data Exchange PDx™ Solution Toolkit, ontwikkeld door deskundige oplossingsarchitecten, omvat:

  Pervasive Datacenter Architectuur (PDx™) oplossingsuiteenzetting
  Een gecodificeerde strategie en oplossingsgerichte aanpak voor data-driven digitale transformatie

  Pervasieve Datacenter Architectuur (PDx™) blauwdruk
  Integratie- en hostingoplossing in drie stappen om de beoogde architectuur te bereiken

  Ontwerpgids Pervasive Datacenter Architecture (PDx™)
  Plan, identificeer, breng in kaart en implementeer methodologie die echte waarde-impact laat zien

  Download nu
  Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

  Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

  Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

  Neem contact met ons op