Datacenters en colocatie in Chicago

De capaciteit die we in Chicago beschikbaar hebben, staat klaar om uw snelgroeiende vereisten te ondersteunen met schaalbare oplossingen en flexibel ontwerp-opties. We hebben er aanzienlijke ervaring met netwerkarchitecturen en ontwerpen die uiteenlopen van een enkele kast tot vele megawatts. Ook bieden we flexibele mogelijkheden, van shell-space tot turnkey flex-oplossingen op schaal, in een campus-omgeving.

Het vastgoed van Digital Realty Chicago ligt dicht bij de netwerk-, cloud-, en content-ecosystemen die in de metropool beschikbaar zijn; ook via de door Megaport mogelijk gemaakte Service Exchange, waarmee u in staat bent om op directe en voordelige wijze verbinding te maken met alle gangbare cloudproviders.

Ga voor een snelle implementatie met Digital Realty Chicago en krijg onmiddellijk toegang tot de hypermoderne designs en technologie van onze Digital Elk Grove Village en Digital Franklin Park campussen. U profiteert bovendien van ons datacenter op 350 East Cermak; dit is met ruim 70 netwerkproviders een van de grootste datacenters ter wereld en het sterkst interconnectieve datacenter met meerdere huurders in het Midwesten van de VS.