Efficiëntie in ontwerp en prestaties bevorderen via duurzaamheid

Naarmate meer bedrijven zich richten op energiezuinigheid om de kosten van datacenters te verlagen, zijn er meer op zoek naar providers met een solide duurzaamheidsstrategie die kosteneffectieve, groene datacenteropties kunnen bieden. Voor colocatie-klanten levert beter energiegebruik kostenbesparingen op.

Onze datacenters zijn zo ontworpen dat ze voor de bouw minder bouwmaterialen vereisen en tegelijkertijd toonaangevende PUE-niveaus (power usage effectiveness) leveren, wat resulteert in een kleinere CO2-footprint dan vergelijkbare datacenters. Onze huidige normen hebben datacenters opgeleverd met ontwerp-PUE's van maar 1,12. We maken gebruik van technologieën voor waterbesparende, gratis koeling en waar mogelijk van voorzieningen met teruggewonnen water om ons gebruik van drinkwater tot een minimum te beperken. We blijven de CO2-footprint van onze datacenters verminderen door waar deze operationeel worden de faciliteiten te koppelen aan duurzame energiebronnen.

Sinds 2009 heeft meer dan de helft van onze gecertificeerde projecten een beoordeling ontvangen die te vergelijken is met goud of platina. Deze projecten leveren onze klanten hogere activawaarden en lagere bedrijfskosten op.

Waarom klanten kiezen voor datacenters van Digital Realty

  • Duurzame energie: 100% windenergie voor de Amerikaanse colocatie-retail
  • Energiezuinigheid: behaalde DOE-doelstelling van 20% energiezuinigheid
  • Leider in groen bouwen: meer gecertificeerde groene gebouwen dan iedere andere leverancier
  • Eerste groene obligatie uitgegeven: $ 493 miljoen netto toegewezen aan 9 duurzame projecten in 4 landen

Certificaten

67 certificeringen voor groene gebouwen
(8.5 million square feet)
as of January 14, 2020


Zie onze volledige lijst met certificeringen voor groen bouwen en energiezuinigheid

Zoeken naar gecertificeerde datacenters

loading

Powering the Green Data Center

De planningsgids 'Powering the Green Data Center' (het groene datacenter van energie voorzien) gaat in op het belang van milieuoverwegingen in het tijdperk van verhoogde bedrijfsverantwoordelijkheid en stelt de overwegingen vast voor het overschakelen naar een model voor schone energie bij datacenters.

Casestudy

Casestudy-hoogtepunten

Door samenwerking zorgden we voor acceptatie van een milieuvriendelijke oplossing voor thermisch beheer die energiezuinige en waterbesparende prestaties levert. Deze oplossing is ook zakelijk zinvol.

John Peter Valiulis, vice-president Marketing bij Liebert Thermal Management, een Emerson Network Power-bedrijf
Naar boven
Neem contact met ons op