Joe Sacks, Sr. Director, Enterprise Solutions
July 30, 2018

1,6 MW toegevoegd in Santa Clara

Ik ben bijzonder blij dat ik mag aankondigen dat Digital Realty vanaf begin september 1,6 MW aan colocatiecapaciteit zal toevoegen aan de faciliteit in Santa Clara, 1100 Space Park. Met dichtheden die high-density omgevingen kunnen faciliteren, zal deze extra capaciteit uw groeiende behoeften helpen ondersteunen. Dit geldt voor huidige klanten die nieuwe markten willen betreden of start-ups die nieuwe technologieën bètatesten maar ook voor Fortune 50-bedrijven die hun marktaanwezigheid willen vergroten.

1100 Space Park in het kort:

  • 1,6 MW aan extra colocatiecapaciteit
  • 24/7 Remote Hands
  • Toekomstbestendige implementaties; kast-naar-kooi-omgevingen
  • Ecosysteem met grote netwerkdichtheid
  • Verbonden met onze faciliteiten op 365 Main Street, 200 Paul Ave en andere locaties in de Bay Area
  • Tijdelijke kast-actie

Ik hoef u vast niet te overtuigen van het belang van Silicon Valley in de wereld van de technologie. Het is per slot van rekening waar de wieg van de innovatie staat in Amerika en enkele van de slimste en productiefste bedrijven ter wereld zijn er gevestigd. Het gebied is echter niet alleen beroemd vanwege de indrukwekkende output. Het staat ook bekend om het ecosysteem van resources dat de groei van start-ups en gevestigde bedrijven stimuleert. Dit zijn slechts een paar van de redenen waarom Silicon Valley een cruciaal gebied is voor veel bedrijven, ook voor Digital Realty.

Extra cloud-faciliteringsserivces:

Hybride cloud vereenvoudigen met Service Exchange. Een van de services die wordt geboden in Silicon Valley is Service Exchange, een interconnectieoplossing die bedrijven in staat stelt hun hybride-cloudimplementaties te vereenvoudigen en hun IT-architecturen effectief toekomstbestendig te maken. Door een eenvoudig managementplatform voor klanten te bieden, vereenvoudigt Service Exchange veel van de grootste uitdaging gemoeid met het omgaan met meerdere clouds. De snelheid, flexibiliteit en veiligheid die gepaard gaan met verbindingen met de belangrijkste cloudproviders en het uitgebreide ecosysteem zijn missiekritische services die in de hele portefeuille van Digital Realty worden geboden. Kom hier meer te weten over Service Exchange.

Locatie, locatie, locatie: nabijheid en energiekosten. Beginnende cloudgebruikers zullen er wellicht het belang niet van inzien, maar locatie speelt een grote rol in hoe effectief (en hoe kosteneffectief) cloudserviceproviders kunnen zijn. Voor klanten van Digital Realty's faciliteiten in Silicon Valley houdt dat een aantal belangrijke zaken in. Ten eerste kent Silicon Valley de laagste energietarieven van de Bay Area en ook zijn de infrastructuurkosten er laag. Dat zijn besparingen waar we de klant van laten meeprofiteren. Daarnaast biedt ons product Metro Connect klanten toegang tot de carrier- en cloudecosystemen met grote dichtheid op de Digital Realty Bay Area-campus, plus connectiviteit met suites die niet door Digital Realty worden geëxploiteerd. Lees meer over hoe Metro Connect uw bedrijf kan ondersteunen.

Voor meer informatie over Digital Realty's datacenteroplossingen klikt u hier. Voor meer informatie over onze faciliteiten in Silicon Valley klikt u hier.

Onze faciliteit in Santa Clara doet momenteel mee aan de tijdelijke kast-actie. Wilt u profiteren van de gereduceerde tarieven voor volledige kastimplementaties, neem dan contact op met uw salesvertegenwoordiger of stuur een e-mail naar sales@digitalrealty.com.

Naar boven
Neem contact met ons op