search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op
banner
Casestudies

SAP schaalt capaciteit 6x sneller met Digital Realty

SAP-logo

De toonaangevende ERP-softwarebedrijf ter wereld maakt gebruik van het wereldwijde bereik van PlatformDIGITAL® om de capaciteit op drie continenten te vergroten om stabiliteit, duurzaamheid en innovatie mogelijk te maken.

SAP, een wereldwijde end-to-end bedrijfscloudprovider, zeer bekend om zijn ERP (SaaS) en Business Technology Platform (PaaS), had hoogwaardige, betrouwbare datacentercapaciteit over de hele wereld nodig om SAP Cloudoplossingen te ondersteunen.

Ze hadden een datacenterpartner nodig om hen in staat te stellen hun wereldwijde infrastructuurcapaciteit uit te blijven breiden om hun cloudoplossingen te ondersteunen naarmate de opslagbehoeften van hun klanten toenemen.

Digital Realty heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor SAP in onze zoektocht naar een naadloze en flexibele IT-infrastructuur. Door te implementeren op PlatformDIGITAL® kunnen we zes keer sneller uitbreiden naar nieuwe wereldwijde locaties.

~
Juergen Mueller, , Chief Technology Officer, SAP en lid van de Raad van Bestuur, SAP SE

SAP koos Digital Realty als vertrouwde datacenter voor meerdere colocatie implementaties op drie continenten. Lees de casestudy voor meer informatie over de vereisten van SAP en hun oplossing op PlatformDIGITAL®.

Tags