search
close-icon
Datacentra
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
search
globe-iconNL (NL)
Neem contact met ons op
banner
Whitepapers

Profiteer van het beste van twee werelden met hybride cloud

Terwijl bedrijven voortdurend op zoek zijn naar nieuwe manieren om kosten te verlagen en inkomsten te genereren, wordt de zakelijke waarde van een hybride cloudstrategie steeds duidelijker. Een hybride cloudstrategie vereist dat bedrijven applicaties onderhouden in zowel publieke als private clouds, waarbij doorgaans data worden uitgewisseld tussen beide.

In deze whitepaper over hybrid cloud worden zes stappen beschreven die belangrijk zijn voor het implementeren van een succesvolle hybride cloudstrategie:

  • Voorbereiding: begin met het beoordelen van de huidige staat van uw bedrijf en identificeer het potentiële waarde van een hybride cloudstrategie.
  • Creëer uw hybride cloudvisie en -behoeften: stel duidelijke doelstellingen en vereisten voor hybride cloud op om uw strategie af te stemmen op uw bedrijfsdoelen.
  • Garandeer uw servicevereisten: geef prioriteit aan uw specifieke servicebehoeften voor hybride cloud, zodat goede prestaties en betrouwbaarheid worden gewaarborgd.
  • Krijg interne buy-in: verkrijg steun en betrokkenheid van belangrijke stakeholders binnen uw organisatie om het beste zakelijke voordeel uit hybride cloudoplossingen te halen.
  • Kies uw IT-dienstverlener: Kies zorgvuldig een IT-serviceprovider die aansluit bij uw hybride cloudstrategie.
  • Neem de controle over uw cloudtraject: Implementeer een hybride cloud-beheerkader om ervoor te zorgen dat u uw hybride cloudomgeving effectief kunt besturen en beheren.
  • Denk aan de toekomst: evalueer en pas voortdurend uw hybride cloudstrategie aan om opkomende technologieën en veranderende bedrijf te omarmen.

Download vandaag nog ons whitepaper en ontdek hoe u de bedrijfswaarde kunt vergroten met een hybride cloudstrategie.

*Deze inhoud is oorspronkelijk gepubliceerd door Interxion: A Digital Realty Company.

Tags