search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op

Diversiteit is van cruciaal belang
voor onze missie

Diversiteit is een aanwinst voor elk bedrijf. Gecertificeerde diverse ondernemingen worden uitgenodigd om deel te nemen aan onze partnerprogramma's.

graphic-hero

We streven er niet alleen naar om ons bedrijf met diverse leveranciers te laten groeien, maar ook om deze leveranciers te ontwikkelen en te begeleiden om sterkere partnerschappen met leveranciers mogelijk te maken en de capaciteiten te vergroten.

image
Andrew P. Power

CEO van Digital Realty

Diversiteit komt iedereen ten goede.

Bedrijven die zich richten op leveranciersdiversiteit genereren een groter rendement op inkoopinvesteringen dan concurrenten.

133%

Het rendement op inkoopinvesteringen voor bedrijven die zich richten op leveranciersdiversiteit, wordt toegeschreven aan het vermogen van MBE's om grotere waarde te leveren.

70%

Het groeiende aantal minderheden in de VS betekent dat kopers uit minderheidsgroepen hun aankopen tussen 2000 en 2045 tot wel 70% zullen vergroten.

Gecertificeerde diverse leveranciers vormen een kernonderdeel van onze missie

Leveranciersdiversiteit houdt in dat diverse leveranciers bewust worden betrokken bij aanbestedingsmogelijkheden om hun aandeel in de ingekochte uitgaven te vergroten. Deze aanpak kan de ROI effectief verhogen en de inclusiviteit in de toeleveringsketen bevorderen. Het cultiveren van een ondersteunende leveranciersdiversiteitscultuur houdt een doelgericht proces in van het beoordelen van het potentieel van diverse leveranciers, het meten van hun bijdragen en het meten van de economische impact op gemeenschappen.

image

Een gecertificeerde diverse leverancier worden is goed voor het bedrijf.

Registreren bij Digital Realty is een belangrijke stap om aan te tonen dat u waarde kunt toevoegen en hoogwaardige goederen en diensten kunt leveren die concurrerend geprijsd en betrouwbaar zijn, en zijn afgestemd op de bedrijf vereisten.

Interesse om mee te doen? Bekijk het leveranciersregistratie portaal