search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner

Diversiteit, Rechtvaardigheid en Inclusiviteit

#DIVERSITYatDigital

We zijn toegewijd om van ons bedrijf een gastvrije, diverse en inclusieve omgeving te maken waar alle individuen - ongeacht hun geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, gezinsstatus, etnische afkomst, nationaliteit, handicap of religieuze overtuiging - hun carrière kunnen opbouwen. Onze CEO heeft hierbij een leidende rol op zich genomen door in 2020 de CEO Action Pledge for Diversity & Inclusion te ondertekenen en in 2021 medevoorzitter te worden van de CEO Council Dividends through Diversity, Equity and Inclusion van de Nareit Foundation.

Wij geloven in het aannemen van de grootste talent, ongeacht hun geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, gezinssituatie, etnische afkomst, nationaliteit, handicap of religieuze overtuiging. Om een ​​eerlijke en rechtvaardige beloning voor alle werknemers te garanderen, die we regelmatig beoordelen en evalueren. Bovendien hebben we een positief actieplan om te zorgen voor een divers personeelsbestand dat een afspiegeling is van de gekwalificeerde kandidatenpool in de gebieden waar we actief zijn.

Platformen voor verschillende communities

Onze Employee Resource Groups (ERG's) dienen als basis voor het bevorderen van diverse en inclusieve culturen. Ze bieden kansen om samen te werken en contact te maken met gemeenschappen bij Digital Realty. Ze vormen tevens een krachtige bron voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze vijf ERG's streven naar een klimaat van vertrouwen en steun onder werknemers en partners. Dit zijn:

  • Women's Leadership Forum (WLF)

  • Veteran's ERG

  • Black ERG (BERG)

  • Digital Pride (LGBTQI+)

  • Digital Voices (Hispanic ERG)

Betrokkenheid van medewerkers

We gebruiken verschillende methoden om de betrokkenheid van medewerkers te meten en te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan jaarlijkse enquêtes, rondetafelgesprekken met leidinggevenden en werknemers en, indien nodig, kleinere enquêtes. De resultaten van deze enquêtes worden gebruikt om een ​​Engagement Index Report te maken dat we delen met ons leiderschapsteam. Teamleiders zijn verantwoordelijk voor het beoordelen van resultaten en het werken met hun teams om positieve veranderingen door te voeren. Daarnaast dienen ze ervoor te zorgen dat deze veranderingen effectief zijn in het verbeteren van de betrokkenheid.

Ons Employee Recognition-programma eert medewerkers die een voorbeeld zijn van onze bedrijfswaarden zoals klantgerichtheid, teamwerk en resultaatgerichtheid. Onze onderscheidingen omvatten Manager Spot Awards, Peer-to-Peer High Five Awards, Quarterly Individual Going the Extra Mile (GEM) Awards, Quarterly Team GEM Awards en de jaarlijkse uitgereikte CEO Circle Awards.

In 2021 bleven we een platform van derden gebruiken om anoniem feedback van medewerkers te verzamelen en managers de tools te geven om de betrokkenheid te verbeteren. Daarnaast hielden we jaarlijks een enquête onder alle medewerkers. Ondanks de uitdagingen die de pandemie bracht, blijft de medewerkerstevredenheid hoog. Medewerkers gaven aan zich gesteund te voelen door hun managers en vertrouwen te hebben in de vooruitzichten van het bedrijf.

Training en ontwikkeling

We ondersteunen de groei en ontwikkeling van onze medewerkers door middel van een uitgebreid opleidings- en ontwikkelingsprogramma. Ons opleidingsbeleid is ontworpen om individuele prestaties te verbeteren, positief te reageren op veranderingen en ons te richten op een betere ondersteuning van onze klanten.

Ons Digital University-programma biedt een scala aan cursussen op gebieden als Operations, Legal, Ethics en Compliance, Management en Leadership, Risk Management, Sales, Diversity, Equity and Inclusion, en Information Security and Privacy. We moedigen alle werknemers en aannemers aan om cursussen te volgen die specifiek zijn voor hun expertise.

In 2021 kreeg 100% van onze medewerkers training over cyberbeveiliging, wereldwijde gegevensprivacy, handel met voorkennis, FCPA en anticorruptienaleving. Ons antidiscriminatie- en anti-intimidatiebeleid omvat verplichte training voor alle managers. In 2021 hebben we deze training uitgebreid naar alle Amerikaanse werknemers. We bieden ook trainingen aan op het vlak van onbewuste vooroordelen, diversiteit en inclusietraining via ons Digital University-portaal.

15

Het gemiddeld aantal uren per FTE besteed aan training en ontwikkeling.

75,684 

Het totale aantal uren besteed aan training & ontwikkeling.

cta
Zie ons EEO-1 Rapport
image

Succes door leveranciersdiversiteit

Het werken met gecertificeerde diverse leveranciers speelt een grote rol bij het verwezenlijken van onze missie. Het is niet alleen het juiste om als goede wereldburgers te doen, het is ook slim bedrijf. Laten we samenwerken aan een meer verbonden en inclusieve toekomst.

Klaar om uw implementatie toekomstbestendig te maken? Wij helpen u graag verder.