• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Hero Gartner Reprint Manufacturing
- Whitepapers, rapporten, eBooks

Gratis Gartner® rapport, 5 Principes om door de industrie te navigeren 4.0 Reis naar een digitale samenleving

Delen

De wereldwijde Industrieële 4,0 markt groeit naar $165,5 miljard tegen 20261. Slimme fabrieken moeten steeds meer gebruikers bedienen en eindpunten onderhouden die gegevens creëren en uitwisselen. Ondertussen kan de huidige backhaul architectuur niet voldoen aan deze smart manufacturing behoeften, inclusief de uitwisseling van gegevens tussen meerdere interne en externe platforms met de mogelijkheid om performante analyses uit te voeren op elk point of presence.

Hoe zal dit uw Smart Factory beïnvloeden?

5 Principes om door de 4,0 industrie te navigeren een rapport van Gartner®, belicht de aanbevelingen waar productieleiders zich op moeten richten om digitale transformatie en innovatie te stimuleren.

Geschreven door Bettina Tratz-Ryan, VP Analyst, Gartner, Simon Jacobson, VP Analyst, Gartner, en 2 meer.

1. Hoe de industrie 4.0 de verwerkende industrie zal beïnvloeden. Fast Radius. (2022, augustus 25). Opgehaald van fastradius.com

Disclaimer: GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn gelieerde bedrijven in de VS en internationaal, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Gartner blue logo dblue
Delen
Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op