search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Solution Brief

PlatformDIGITAL®: gegevenshub met AWS Outposts

Digitaal zakendoen vereist een nieuwe data-infrastructuurarchitectuur, een die data-aggregatie, staging, analyse, streaming en beheer lokaliseert op geselecteerde wereldwijde punten van zakelijke aanwezigheid.

Deze uniforme oplossing biedt de beste hybride cloudinfrastructuur in zijn klasse, gecombineerd met een naadloos wereldwijd ecosysteem met consistente ervaring, beveiliging en veerkracht

Moderne digitale bedrijven creëren ondoorgrondelijke hoeveelheden gegevens. Het verwerken, beheren en opslaan van al die data vereist een nieuwe data-infrastructuur, een die aggregatie, staging, analyse, streaming en beheer lokaliseert op geselecteerde wereldwijde punten van zakelijke aanwezigheid.

Door de gebruikers, netwerken, systemen en besturingselementen naar de data te brengen, wordt deze data-explosie opgelost, waardoor de prestaties en de controle op de naleving van gegevens worden verbeterd.

Deze kant-en-klare bundel bevat de benodigde componenten en services om uw Data Hub snel te plannen, implementeren en schalen met AWS Outposts.

Tags