search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Solution Brief

PlatformDIGITAL®: netwerkhub

Digitale bedrijfsworkflows genereren een enorme hoeveelheid gegevens en moeten zeer interactief verkeersgedrag ondersteunen. Om de latentie als gevolg van deze data-explosie te verminderen en de doorvoer te verhogen, is een nieuwe bedrijfsnetwerkarchitectuur vereist.

Optimaliseer de netwerkprestaties door Network Hubs op te zetten, onderling verbonden netwerkverkeersstromen op wereldwijde punten van zakelijke aanwezigheid. Dit creëert geselecteerde centra voor gegevensuitwisseling voor het opschalen van digitale zaken.

Deze nieuwe architectuur moet worden gelokaliseerd op wereldwijde punten van zakelijke aanwezigheid, verkeersstromen en eindpuntbeheer consolideren in netwerkhubs en directe onderlinge verbindingen implementeren.

Door gebruikers, systemen en het netwerk bij de data te brengen, neemt deze strategie de barrières weg die door die data-explosie zijn ontstaan ​​en creëert het centra voor gegevensuitwisseling om digitale business op te schalen.

In deze briefing wordt een stapsgewijze strategie uiteengezet om u te helpen de netwerkbeveiliging en -veerkracht te verbeteren, de netwerkprestaties te optimaliseren en uw bedrijf te schalen door een netwerkhub te implementeren op geselecteerde in- en uitgangen.

Tags