search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Oplossingsoverzichten

Korte oplossing voor de gezondheidszorg

De zorgsector is ondergedompeld in digitale transformatie. Telehealth komt steeds vaker voor, EPD en het Internet of Medical Things zijn gemeengoed geworden en patiënten verwachten meer gepersonaliseerde, handige, transparante en veilige ervaringen.

*Bron: McKinsey, 2019

Deze transformatie en alle nieuwe technologieën die ermee samenhangen zorgen voor een explosie van gegevens die een enorme druk legt op de verouderde IT-infrastructuur om deze te verwerken, te beheren en op te slaan - een concept dat "datazwaartekracht" wordt genoemd. De proliferatie van cloudservices in de gezondheidszorg creëert ook een enorm uitgebreid aanvalsoppervlak voor kwaadwillenden.

Om de meeste waarde uit data te halen, te voldoen aan de overdaad aan regelgeving en ongeëvenaarde patiëntenzorgervaringen te bieden, moeten zorgorganisaties hun IT-architectuur heroverwegen en een nieuw hybride infrastructuurmodel toepassen dat de knelpunten van datazwaartekracht opheft en een gemakkelijke en veilige ervaring biedt voor patiënten, medewerkers en partners.

Om de meeste waarde uit data te halen, te voldoen aan de overdaad aan regelgeving en ongeëvenaarde patiëntenzorgervaringen te bieden, moeten zorgorganisaties hun IT-architectuur heroverwegen. Er is een nieuw hybride infrastructuurmodel nodig dat de knelpunten van gegevenszwaartekracht wegneemt en een naadloze en veilige ervaring biedt voor zowel patiënten, werknemers als partners.

In deze samenvatting wordt uitgelegd hoe deze nieuwe gedecentraliseerde IT-architectuur, Pervasive Datacenter-architectuur (PDx) genoemd, infrastructuurimplementaties mogelijk maakt die zijn afgestemd op de behoeften van de gezondheidszorg, ongeacht de grootte, schaal, locatie, configuratie of ecosysteem-interconnecties van het datacenter.

Tags