search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Casestudies

Europese uitbreiding gemakkelijk gemaakt voor wereldwijde connectiviteitsprovider Zayo Group

Een van de eerste klanten van Interxion meer dan 12 jaar geleden, Zayo Group, heeft sindsdien zijn op glasvezel gebaseerde bandbreedte-infrastructuurdiensten uitgebreid naar de faciliteiten van Interxion in Amsterdam, Frankfurt en Parijs om gelijke tred te houden met de veranderende connectiviteitsbehoeften van zijn klanten. Deel uitmaken van de connectiviteitshub van Interxion helpt om extra kansen te creëren voor Zayo op de markt voor wholesalediensten.

Werken met Interxion als Europese datacenterpartner is een positieve zakelijke beslissing gebleken voor Zayo. We zijn erg blij met de samenwerking die we met hen hebben en kijken uit naar verdere samenwerking en mogelijke verdere uitbreiding.

~
Alastair Kane, VP voor Europa, Zayo Group

Deze casestudy behandelt de positieve klantervaring van Zayo Group met Interxion. Deel uitmaken van de connectiviteitshub van Interxion helpt om extra kansen voor Zayo te creëren door deel uit te maken van een brede gemeenschap van klanten in de zakelijke en groothandelssegmenten. Zowel Zayo als Interxion hebben een sterke focus op financiële diensten en digitale media. Zayo's op glasvezel gebaseerde netwerkverbindingen met lage latentie zijn ideaal voor het ondersteunen van veeleisende toepassingen binnen deze segmenten, zoals hoogfrequente algoritmische handel en hoogwaardige digitale inhoudsoverdracht. Interxion biedt een neutrale, niet-competitieve datacenteromgeving, die een sterk partnerschap mogelijk maakt voor voortdurende samenwerking en groei.

*Deze inhoud is oorspronkelijk gepubliceerd door Interxion: A Digital Realty Company.

Tags