search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Casestudies

Xtreme-D

Xtreme-D wilde zijn aantal klanten uitbreiden en moest zijn infrastructuur-as-a-service verbeteren van een capaciteit van 20 gebruikers naar 50. Digital Realty zorgde voor een flexibele opstart waardoor XTREME-D de capaciteit kon vergroten in overeenstemming met hun aantal klanten, ook die met extreem grote gebruiksvolumes.

We gebruiken het krachtige, zeer veilige datacenter van Digital Realty om onze zakelijke klanten hoogwaardige HPC-infrastructuur-as-a-service en platform-as-a-serviceproducten te bieden.

~
Naoki Shibata, oprichter en CEO, XTREME-D

Deze casestudy behandelt XTREME-D dat zijn huidige infrastructuur ontgroeit en moet samenwerken met Digital Realty. Het heeft zijn capaciteit uitgebreid om zijn HPC-klanten te voorzien van meer dan 100 servers in Japan, met meer dan een petabyte aan opslagproducten. XTREME-D begint PlatformDIGITAL ® -middleware te gebruiken, waarmee de basis wordt gelegd voor de ontwikkeling van originele serverproducten om HPC-technologie te benutten voor de AI-, deep learning- en data-analysemarkten.

Tags