search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Casestudies

Interxion ondersteunt live-uitzendingsworkflow voor Riedel Networks GmbH

Als marktleider op het gebied van live-uitzendingen is een flexibele, snelle infrastructuur essentieel voor de activiteiten van Riedel Networks. En met high-stakes klanten die grote evenementen zoals Formule 1-races uitzenden, is het krachtige datacenter van Interxion de ruggengraat geworden van wat klanten gewend zijn: soepele, veilige en ononderbroken live-uitzendingen.

Een carrier-neutraal datacenter dat de best mogelijke connectiviteit biedt en een zeer beschikbare, flexibele, snelle infrastructuur is essentieel voor ons vermogen om krachtige, faalveilige MPLS-netwerken te bieden. Interxion voldoet aan al deze criteria.

~
Michaël Martens , CEO en algemeen directeur Riedel Networks GmbH

De krachtige wereldwijde netwerken die door Riedel Networks GmbH worden aangeboden, worden door toonaangevende bedrijven gebruikt om live tv uit te zenden en locaties in verschillende landen met elkaar te verbinden.

Daarom is het belangrijk voor hen om zich in een carrier-neutraal datacenter te bevinden dat de best mogelijke connectiviteit biedt, zelfs met een hoge dichtheid aan carriers.

Lees de casestudy om meer te weten te komen over hoe Interxion hierin paste en waarom Riedel Networks een oneindige kans op groei ziet dankzij hun samenwerking.

*Deze inhoud is oorspronkelijk gepubliceerd door Interxion - A Digital Realty Company.

Tags