• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $136.64

   +2.16 (+1.58%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie
Mobi TV Hero
- Casestudy

MOBITV

Nabijheid en toegang tot carrier van kritisch belang voor mediadistributeur

Delen

Belangrijke feiten

1ste om te tonen

De eerste provider van multi-tenant oplossingen voor de levering van video, die gehoste streamingleveringsrechten verzekert van populaire netwerken zoals A + E Networks, AMC Networks, Crown C-SPAN Networks, Disney en ESPN Media Networks, SHOWTIME® en anderen.

350+ netwerken

Levering van gehoste streaming van Bloomberg Television, Discovery, MGM HD, Smithsonian Channel, Univision en meer dan 350 andere netwerken.

3 datacenters

Drie datacenterlocaties in de VS bieden een nationale, redundante beschikbaarheid met uitstekende toegang tot CDN's, carriers en providers.

Betrouwbare carrier-grade zonder de settopbox

MobiTV levert betaaltelevisie via de app; live, on demand, streaming en opgenomen tv-programma's op meerdere apparaten. Hun datacenter-infrastructuur is essentieel voor de dienstverlening. Hun architectuurstrategie is gebaseerd op het beveiligen en verspreiden van content naar gebruikers. Het platform is gebouwd om groei tegen lagere kosten mogelijk te maken, door een netwerk van relaties en verbindingen tot stand te brengen met telco-providers in het hele land. MobiTV biedt operators bedieningsgemak bij het verbinden, zelfs op de laatste meters, en het verspreiden van content. Tegelijkertijd worden settopboxes geëlimineerd, omdat het onderhoud hiervan duur kan zijn voor klanten en providers. De strategische nabijheid van connectiviteitshubs zorgt voor lage latentie bij de verspreiding van content.

"Het datacenter van Digital Realty op deze locatie biedt de beste nabijheid en toegankelijkheid voor MVPD's en contentproviders aan de oostkust van de VS, en biedt rechtstreekse verbinding met hun circuits."

Casey Fann / VP Operations, MOBITV

Inzicht in het datacenternetwerk van MobiTV

De toplocatie in Atlanta voor MOBITV's managed service-connectiviteit is de redundante site voor het datacenter in Sacramento. De implementatie van de site is het resultaat van een gezamenlijke inspanning van zowel MOBITV als Digital Realty, die hebben samengewerkt voor dit project. MobiTV heeft toegang tot de schaalbare ruimte en prijsvoordelen beschikbaar op 250 Williams in Atlanta, terwijl het dark fiber gebruikt om rechtstreeks verbinding te maken in Digital Realty's verbonden campus-netwerk met 56 Marietta, de belangrijkste verbindingshub van Atlanta. Directe toegang tot netwerken die content leveren en netwerkexploitanten is van cruciaal belang voor de implementatie.

Ga naar MOBITV voor meer informatie over hun streaming-tv
[1] Bron: MobiTV
Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op