Mobi TV Hero
- Casestudy

MOBITV

Nabijheid en toegang tot carrier van kritisch belang voor mediadistributeur

Delen

Belangrijke feiten

1ste om te tonen

De eerste provider van multi-tenant oplossingen voor de levering van video, die gehoste streamingleveringsrechten verzekert van populaire netwerken zoals A + E Networks, AMC Networks, Crown C-SPAN Networks, Disney en ESPN Media Networks, SHOWTIME® en anderen.

350+ netwerken

Levering van gehoste streaming van Bloomberg Television, Discovery, MGM HD, Smithsonian Channel, Univision en meer dan 350 andere netwerken.

3 datacenters

Drie datacenterlocaties in de VS bieden een nationale, redundante beschikbaarheid met uitstekende toegang tot CDN's, carriers en providers.

Betrouwbare carrier-grade zonder de settopbox

MobiTV levert betaaltelevisie via de app; live, on demand, streaming en opgenomen tv-programma's op meerdere apparaten. Hun datacenter-infrastructuur is essentieel voor de dienstverlening. Hun architectuurstrategie is gebaseerd op het beveiligen en verspreiden van content naar gebruikers. Het platform is gebouwd om groei tegen lagere kosten mogelijk te maken, door een netwerk van relaties en verbindingen tot stand te brengen met telco-providers in het hele land. MobiTV biedt operators bedieningsgemak bij het verbinden, zelfs op de laatste meters, en het verspreiden van content. Tegelijkertijd worden settopboxes geëlimineerd, omdat het onderhoud hiervan duur kan zijn voor klanten en providers. De strategische nabijheid van connectiviteitshubs zorgt voor lage latentie bij de verspreiding van content.

"Het datacenter van Digital Realty op deze locatie biedt de beste nabijheid en toegankelijkheid voor MVPD's en contentproviders aan de oostkust van de VS, en biedt rechtstreekse verbinding met hun circuits."

Casey Fann / VP Operations, MOBITV

Inzicht in het datacenternetwerk van MobiTV

De toplocatie in Atlanta voor MOBITV's managed service-connectiviteit is de redundante site voor het datacenter in Sacramento. De implementatie van de site is het resultaat van een gezamenlijke inspanning van zowel MOBITV als Digital Realty, die hebben samengewerkt voor dit project. MobiTV heeft toegang tot de schaalbare ruimte en prijsvoordelen beschikbaar op 250 Williams in Atlanta, terwijl het dark fiber gebruikt om rechtstreeks verbinding te maken in Digital Realty's verbonden campus-netwerk met 56 Marietta, de belangrijkste verbindingshub van Atlanta. Directe toegang tot netwerken die content leveren en netwerkexploitanten is van cruciaal belang voor de implementatie.

Ga naar MOBITV voor meer informatie over hun streaming-tv
[1] Bron: MobiTV
Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?