search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Casestudies

IBM Cloud verlaagt de latentie tot minder dan 15 milliseconden met directe koppeling

Toen aanbieder van on-demand clouddatacenters en hostingdiensten , IBM Cloud, zijn wereldwijde datacentervoetafdruk moest uitbreiden om te voldoen aan de snelgroeiende vraag naar zijn Infrastructure-as-a-Service-aanbod, had het de juiste datacenterpartner nodig om de best beschikbare combinatie van kracht, ruimte en prijs.

Nabijheid van onze klanten is cruciaal voor het stimuleren van innovatie en het verbeteren van een betere eindgebruikerservaring. We wendden ons tot Digital Realty om ons te helpen bij onze internationale uitbreidingsinspanningen, omdat hun faciliteiten ons een manier boden om snel te implementeren en onze datacenteractiviteiten snel live te krijgen.

~
Francisco Romero , Chief Operating Officer, IBM Cloud

Deze casestudy behandelt de samenwerking van IBM met Digital Realty om IBM Cloud Data Centers pal naast Digital Realty's datacenterimplementaties van wereldklasse te plaatsen, met een directe dark fiber-verbinding ertussen. Met deze oplossing kan IBM Cloud private cloud-implementaties beveiligen en tegelijkertijd toonaangevende connectiviteit en doorvoersnelheden leveren. De omvang van Digital Realty's wereldwijde voetafdruk, met meer dan 25 miljoen vierkante meter aan datacenterruimte wereldwijd en meer dan 2.000 klanten, geeft het de slagkracht om zeer gunstige energiekosten voor zijn klanten veilig te stellen. Deze kostenstructuur vormt een meetbaar concurrentievoordeel, dat IBM Cloud kan doorgeven aan haar klanten.

Tags