Hudson Alpha Casestudy
- Casestudy

HudsonAlpha

Samenwerken voor gezondheid

Delen

HudsonAlpha Institute for Biotechnology is een non-profitorganisatie die zich toelegt op innovatie op het gebied van genomische technologie en wetenschappen om een ​​scala aan biologische uitdagingen aan te pakken.

Het Genomic Services Lab van HudsonAlpha produceert jaarlijks gemiddeld 15.000 tot 16.000 hele genomen aan gegevens. Elk van die genomen wordt weergegeven als een bestand van 200 tot 300 gigabyte, waardoor een enorme hoeveelheid gegevens wordt gecreëerd die moet worden opgeslagen en geanalyseerd. Bovendien hecht HudsonAlpha veel belang aan het delen van onderzoeksgegevens en legt deze in handen van degenen die er echt een verschil mee kunnen maken. Zeventig tot tachtig procent van de gegevens die het instituut verzamelt, is beschikbaar voor wetenschappers en onderzoekers over de hele wereld. Voor HudsonAlpha resulteerde het produceren en verplaatsen van dergelijke grote hoeveelheden gegevens tot een groot aantal uitdagingen omtrent hoge latentie, verdwijnen van pakketten en andere problemen met netwerkdoorgang. Gezien het belang en de tijdgevoeligheid van de gegevensoverdrachten had de organisatie behoefte aan een krachtige, bewezen oplossing die hun data duurzaam en beschikbaar kon houden, zodat ze zich konden richten op het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek.

Delen
Hudsonalpha Logo 775X225

De interconnectie is het belangrijke onderdeel. Gezien de enorme hoeveelheden data die we produceren en het feit dat 80 tot 80 procent ervan dit gebouw zal verlaten en naar een locatie van een collega ergens in de wereld zal gaan, is de tolerantie voor hoge latentie, verdwijnen van pakketten of problemen met netwerkdoorgang erg laag.

Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?