search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Case Studies

Fintech Startup werkt samen met Interxion om gebruik te maken van de volgende generatie Blockchain-technologie

Het Deense fintech-bedrijf e-Money wil dat klanten wereldwijd direct en in hun eigen valuta geld kunnen overmaken. Dankzij het datacenternetwerk van Interxion kan e-Money een schaalbare oplossing bouwen.

Door onze samenwerking met Interxion kunnen we ons bedrijf vandaag en morgen laten groeien. Met hun open ecosysteem van IT-spelers kunnen we rechtstreeks verbinding maken met AWS Direct Connect en AWS Cloud en ook verbinding maken met andere services wanneer dat nodig is. Bovendien is het beveiligingsniveau, de aandacht voor detail en de beveiligingsprocessen van Interxion absoluut het beste op de markt en hun Europese aanwezigheid stelt ons bedrijf in staat om over markten uit te breiden wanneer het tijd is om het te doen.

~
Martin Dyring Andersen , CEO en oprichter van e-geld

Deze casestudy behandelt e-Money bouwt zijn bedrijf op het Cosmos-netwerk, waardoor veel onafhankelijke blockchains kunnen communiceren en waarde met elkaar kunnen uitwisselen. Door AWS Direct Connect te kiezen bij Interxion, kan e-Money een brug slaan tussen private en publieke omgevingen. Bovendien levert het verbinden met AWS Cloud met behulp van AWS Direct Connect bij Interxion belangrijke zakelijke kostenvoordelen op in vergelijking met internationale langelijnverbindingen.

*Deze inhoud is oorspronkelijk gepubliceerd door Interxion: A Digital Realty Company.

Tags