search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Casestudies

Bombardier garandeert snelheid, veiligheid en servicekwaliteit. Voor mensen en hun gegevens. Of u nu per vliegtuig of over land reist

's Werelds enige fabrikant van zowel vliegtuigen als treinen kijkt vooruit naar de toekomst met de behoeften en het gedrag van mensen onderweg, vandaag en morgen.

Wij zijn zeer tevreden over Interxion. Ze komen hun beloofde service level agreements na en onze applicaties leveren hoge prestaties en betrouwbaarheid.

~
Thomas Leidenbach , Vice-president IS Infrastructuur, Bombardier Transportation

Deze casestudy behandelt de uitdaging van Bombardier om een ​​veilige, flexibele, kosteneffectieve, krachtige en zeer beschikbare datacenterinfrastructuur te bieden voor bedrijfskritische toepassingen. De oplossing van Bombardier voor zijn datacenterinfrastructuur was uitbesteden aan Interxion tegen een aantrekkelijke prijs/prestatieverhouding. Het succesvolle resultaat is Hoge betrouwbaarheid dankzij een dual-datacenterontwerp met gespiegelde applicaties, een marktplaats die toegang biedt tot een breed scala aan cloudproviders en andere internationale serviceproviders, de hoogste beveiligingsstandaarden en servicekwaliteit in het datacenter, en snelle service van Interxion-partners voor hardware-onderhoud en infrastructuurbeheer op afstand.

Tags